Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ο ιεροψάλτης κος Τσιόδρας


https://www.newsit.gr/ellada/o-sotiris-tsiodras-epsalle-sti-theia-lei/2998582/

Από νεαρή ηλικία ο Σωτήρης Τσιόδρας συνηθίζει να ψάλλει στις Λειτουργίες. 

Σήμερα, Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικαλάου.



Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είναι και πατέρας επτά παιδιών, συνηθίζει να ψάλλει σε λειτουργίες, όταν το βαρύ πρόγραμμά του το επιτρέπει.



Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

https://www.romfea.gr/diafora/36038-o-s-tsiodras-apanta-gia-tin-parousia-tou-ston-iero-nao


Στην εκκλησία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος ενημέρωσης για τον κορονοϊό στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας, ως ψάλτης στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως.
Οι φωτογραφίες του λοιπόν, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν μάλιστα αρκετές αντιδράσεις όσον αφορά τα νέα μέτρα, που έδωσε η κυβέρνηση.
Έτσι κάποιοι θέλησαν να τον πικάρουν, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει «Ψέλνουμε σπίτι», ταγκάροντας τον.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας απάντησε λέγοντας του: «Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1000 τετ μέτρα – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε».

tsiod twit

8 σχόλια:

  1. Μεγάλος ο πόνος για τους απανταχού κουλτουριαραίους, ο κατεξοχήν επιστήμων να πιστεύει. Κι άσε τους απόφοιτους Παντείου να τρώνε το καπέλο τους σαν τον Ρόμπαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι ούτε επιστήμονας, ούτε ψάλτης. Είναι ο εκπρόσωπος του Υπουργείου. Καθαρά πολιτική θέση.
    [Στην Επιτροπή οι προηγούμενοι τον έβαλαν!]
    Με ειδική άδεια βγήκε, στην ενημέρωση δεν βγήκε εχθές το βράδυ.

    Επειδή δεν εκτιμώ καθόλου τον Χατζηνικολάου κ επειδή ο κ. Τσιόρδας είναι αγαπητός κ συμπαθής δε θεωρώ απίθανο να τον έκαψαν πάνω στο απόγειό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπα-Κωστα τον Κυριο Τσιοδρα τον ειχα καθηγητη οταν ημουν στην Δ παθολογικη κλινικη του Αττικου! Ειναι πολυ ταπεινος ανθρωπος με πολυ καλη καρδια! Ειναι πολυ διαβασμενος και ωστοσο δεχεται να διδασκεται απο ανθρωπους που εχουν πολυ μικροτερο επιπεδο γνωσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται εξαιρετικός.Βέβαια και μόνο που τον έκραξε η μονίμως ξινισμένη Ακρίτα,είναι αρκετό για να τον συμπαθήσω!

      Διαγραφή
    2. μας ελεγε καποτε σε μια πρωινη ομιλια οτι οταν ηταν παλικαρακι 18 χρονων ειχε γνωρισει τον Αγιο Παισιο! ο Αγιος εφτιαχνε προσφορα και παραλληλα καθοταν και ελεγε στον Τσιοδρα τις σκεψεις που ειχε στο μυαλο του εκεινη την ωρα

      Διαγραφή
    3. Μην τα γράφεις αυτά,θα του ζητήσουν να καταθέσει την επιστημονική του άδεια

      Διαγραφή
    4. Σιγα τα αβγα! Εγω ειμαι περηφανος για τετοιους ανθρωπους! Εαν δεν αρεσουν σε "επιστημονες" που διακατεχονται απο ορθολογισμο προβλημα τους! Εξαλλου οπως μου ειπες και εσυ σωστα τον Αγιο Παισιο και τον Αγιο Πορφυριο και αλλοι τους γνωρισαν απο κοντα και δεν αλλαξε σε τιποτα η ζωη τους

      Διαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...