Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Sun And Steel από τους Iron Maiden

Αποτέλεσμα εικόνας για Sun & Steel beer


Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν την πιο πρόσφατη συνεργασία τους με την Robinsons Brewery. Τα είδωλα του heavy metal που έφτιαξαν μπύρα, το έκαναν και πάλι με το ζυθοποιείο που ήταν υπεύθυνο για την ποικιλία ποτών Trooper παρουσιάζοντας την Sun & Steel, την έκτη μπύρα στην σειρά Trooper.
Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο τραγούδι τους απο το Piece Of Mind , η νέα lager είναι φτιαγμένη με ζυμομύκητες τόσο lager όσο και saké. Το ζυθοποιείο λέει ότι η Sun And Steel είναι μία από τις πιο πολύπλοκες μπύρες που έχει κάνει στην ιστορία της και είναι επίσης η πρώτη lager στην σειρά Trooper.

Η ιδέα για την μπύρα ήταν του Bruce Dickinson, με τη βοήθεια του Head Brewer της Robinsons Martyn Weeks, και λέγεται ότι την εμπνεύστηκε από μια συνάντηση μεταξύ του Dickinson και του εδώ και χρόνια φαν των Iron Maiden,George Yusa – ιδιοκτήτης του Okunomatsu Saké μιας ζυθοποιίας με ιστορία 300 χρόνων στη Φουκουσίμα. Μετά από μερικούς πειραματισμούς – και με την άδεια της ιαπωνικής κυβέρνησης – γεννήθηκε η Sun And Steel.
“Αυτό ήταν ένα τόσο συναρπαστικό έργο”, λέει ο Dickinson. “Είχα μια τρελή ιδέα, να κάνω μια lager με σάκε, και μετά από δυόμισι χρόνια αργότερα, εδώ είμαστε!”
“Ο Martyn και η ομάδα στο Robinsons έγιναν τρελοί επιστήμονες για να το πετύχουν αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά μοναδική μπύρα που έχει φανταστική γεύση. Βάζω στοίχημα οτι δεν είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα κάναμε κάτι τέτοιο! ”
Η Sun And Steel θα είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 Μαΐου, ενώ παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...