Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ozzy για ιππότης

Αποτέλεσμα εικόνας για ozzy

https://www.atlantisfm.gr/sir-ozzy/

by Εύα Ζεγουλά

Μπορεί να είναι ο «Πρίγκιπας του Σκότους», αλλά οι οπαδοί του έχουν τον τρόπο τους, κι ο Ozzy Osbourne μπορεί πραγματικά να είναι περήφανος γι’αυτούς.Η Birmingham Mail αναφέρει ότι μια γυναίκα απο την Αυστραλία έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να συγκεντρώσει υπογραφές για να γίνει ο Ozzy Osbourne υποψήφιος για ιππότης.
Η Helen Maidiotis είχε αρχικά επιδιώξει να έχει υποψήφια και τα τέσσερα αρχικά μέλη των Black Sabbath, αλλά τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν καλύτερο να συγκεντρώσει τις ενέργειές της για να γίνει ένα μέλος τους δεκτό πρώτο. Στην καμπάνια της, η Helen Maidiotis έγραψε:
«Ο Ozzy είναι έμπνευση για πολλούς σπουδαίους μουσικούς τα τελευταία 40 χρόνια. Είναι αβαντάζ για τη χώρα του και πιστεύω ότι του αξίζει ένας τέτοιος τίτλος κι ότι καθυστέρησε πολύ να του απονεμηθεί».


Στην καριέρα του, ο Osbourne έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμς παγκοσμίως ως σολίστ και ως μέλος των Black Sabbath. Η Helen Maidiotis δημιούργησε επίσης μια σελίδα στο Facebook για να υποστηρίξει την εκστρατεία για τον Ozzy.
Η Helen ξεκίνησε την καμπάνια το 2014, αλλά πρόσφατα τράβηξε την προσοχή. Προφανώς και δεν είναι η πρώτη απόπειρα που κάνει.

“Είναι η τρίτη προσπάθεια να συγκεντρωθεί παγκόσμια υποστήριξη μέσω μιας καμπάνιας για τον κ. Osbourne.Πιστεύω ότι οι fan που έχει παγκοσμίως,θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα του αιτήματος μας. Υπογράψτε λοιπόν σήμερα! Διαδώστε το παντού !!! Πρέπει να φωνάξουμε δυνατά και ξεκάθαρα ότι η εκστρατεία αυτή δεν έχει τελειώσει! ”

Η Maidiotis εξηγεί την προσφορά του Osbourne στη μουσική από το ξεκίνημα των Black Sabbath μέχρι σήμερα.
“Επί 5 δεκαετίες ο κ. Osbourne έχει διασκεδάσει τον κόσμο με τη μουσική του”, συνεχίζει.”Έχει δουλέψει ακούραστα για να μας φέρει το καλύτερο στην ψυχαγωγία από τις μέρες που ξεκίνησε με τους Black Sabbath το 1968, μέχρι σήμερα με την ατέλειωτη αντοχή του, και τη δέσμευσή του στη μουσική”.
Αναφέρει επίσης όλα τα βραβεία που έχει λάβει ο τραγουδιστής στα οποία συμπεριλαμβάνονται αστέρια στο Walk of Stars του Μπέρμιγχαμ και στο Hollywood Walk of Fame όπως και την προσκληση του να παιξει στο Jubilee της Βασίλισσας αλλά και στο The Royal Variety Performance στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Maidiotis αναφέρει επίσης τις συνεισφορές του στις φιλανθρωπικές οργανώσεις μέσω του Ozzfest και πως ο Osbourne συνεχίζει να κάνει κινήσεις στη μουσική βιομηχανία.

“Η μουσική του ακούγεται σε στάδια και πολλοί έχουν γίνει γνωστοί φτιάχνοντας tribute μπάντες και παίζοντας τη μουσική του ή παίζοντας τη μουσική τους που είναι επηρεασμένη από τη μουσική του Osbourne. Πολλοί μουσικοί έχουν ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους από το πιο επιτυχημένο μουσικό φεστιβάλ μέχρι σήμερα που ίδρυσε στη δεκαετία του ’90,το Ozzfest.Σας ζητώ σήμερα, μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την καμπάνια μου τα τελευταία 5 χρόνια και έχουν υπογράψει να υπογράψετε και εσείς για να τιμηθεί ως ιππότης για τις υπηρεσίες του στη μουσική και τη φιλανθρωπία τις τελευταίες 5 δεκαετίες”.

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί 7.754 υπογραφές γι’αυτό το σκοπό και πάμε για τις 10.000!….Keep going!!!!

https://www.change.org/p/knight-mr-john-michael-ozzy-osbourne-for-services-to-music-and-charity/u/24355575

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...