Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Στους δρόμους οι Λιβανέζοι για την Ιερουσαλήμ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιερουσαλήμ λιβανος
slpress.gr 
Χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού έκαναν οι δυνάμεις ασφαλείας του Λιβάνου εναντίον διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Οι δυνάμεις ασφαλείας εμπόδισαν το συγκεντρωμένο πλήθος να εισβάλει στον περίβολο του συγκροτήματος της πρεσβείας, τοποθετώντας μια μεταλλική πόρτα η οποία έκλεινε τον δρόμο προς το κτίριο.


Οι διαδηλωτές, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν παλαιστινιακές και λιβανέζικες σημαίες και φορούσαν την παλαιστινιακή μαντίλα, έβαλαν φωτιές στους δρόμους και πέταξαν αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας. Φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Τραμπ, μια ομάδα διαδηλωτών έκαψε ομοίωμα του Αμερικανού προέδρου.
Ανάμεσα στους διαδηλωτές υπήρχαν μέλη παλαιστινιακών οργανώσεων, καθώς και ισλαμιστές και υποστηρικτές της λιβανέζικης αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...