Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Αφού σε ψηφίσαμε, λέγε ό,τι προλαβαίνεις τώρα

Μπ. Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό (Video) - Media
http://www.topontiki.gr/article/341150/mp-papadimitrioy-nero-einai-aparadekta-fthino-video

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του νέου βουλευτή της ΝΔ Μπάμπα Παπαδημητρίου σχετικά με την τιμολόγηση του νερού από τους δήμους της χώρας.

Μιλώντας στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Παπαδημητρίου, αφού ανέφερε ότι σε δήμο το νερό έχει 77 διαφορετικές τιμές, σημείωσε χαρακτηριστικά:


«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

2 σχόλια:

  1. Ε ναι, τόσο φθηνό το νερό, αίσχος! Ειναι πρόκληση τέτοια φθήνια ειλικρινά! Μα και το οξυγόνο γιατί δεν το τιμολογούν, κι όσο πιο καθαρός ο αέρας τόσο να αυξάνεται ο "συντελεστής" Άλλωστε για να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα όταν χτυπάει κόκκινο και δεν βλέπεις στα 10 μέτρα μπαίνουν σε μεγάλο κόπο ένα σωρό άνθρωποι, πόσες επιχειρήσεις χάνουν από αυτό, πόσο πίσω μας πάει για να το δούμε. Α να είμαστε δίκαιοι παιδιά, όχι μονοφαγάδες...
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούν να βάλουν ρολόγια για το οξυγόνο ακόμα . Εν καιρώ ...

      Διαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...