Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Στο σπίτι της Σχεδίας


Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στις γειτονιές-και τις γεύσεις- της Αθήνας, ο δρόμος με έβγαλε στην οδό Κολοκοτρώνη.Ανάμεσα σε Σ'υνταγμα και Μοναστηράκι βρίσκεται το Σχεδία Home,το στέκι της Σχεδίας,του περιοδικού δρόμου , για το οποίο έχω γράψει ξανά και αξίζει κάποιος να το ψάξει(https://www.shedia.gr/news/2019/may/29/spiti-ths-sxedias-anoi3e-tis-portes-toy/).

Δεν θα μείνω στο κομμάτι της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας.Κάτι τέτοιο θα αδικούσε πραγματικά την προσπάθεια. Μιλάμε για εξαιρετικό εστιατόριο,μενού υψηλών προδιαγραφών,άψογα εκτελεσμένο και μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα.


Ναι λοιπόν, η πολυτέλεια(και όχι η ακρίβεια και η σπατάλη,οι τιμές είναι πολύ λογικές)μπορεί να είναι συνοδοιπόρος στο κοινωνικό έργο.Και μάλιστα χωρίς να κοπιάσουμε ιδιαίτερα.Σας είπα πως τα φαγητά είναι υγιεινά και διαιτητικά;

Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στις δημιουργίες της Σχεδίας Αρτ από χαρτί τευχών του περιοδικού που δεν πωλήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...