Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Συνθηκολόγηση

Αποτέλεσμα εικόνας για treaty painting

Ναι, είναι ένα γεγονός που πρέπει να παραδεχτούμε.Όλα όσα σχεδιάσαμε, ονειρευτήκαμε,θελήσαμε στη ζωή μας δεν θα τα πετύχουμε ποτέ.Ή,ακόμα χειρότερα θα τα πετύχουμε και θα δούμε πως απέχουν παρασάγγας από αυτό που πιστεύαμε πως θα είναι.

Αντί να απογοητευτούμε και να απελπιστούμε από αυτή τη ματαίωση, καλύτερα θα είναι να συνθηκολογήσουμε με την πραγματικότητα με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους για εμάς.Αυτή είναι η τέχνη του ζειν.Η ωφέλιμη συνθηκολόγηση .


Γι' αυτό και την περνάν καλά τα γαϊδούρια τα δίποδα.Γιατί αυτοί δεν ονειρεύτηκαν να αλλάξουν τον κόσμο ποτέ.Γιατί το μόνο που τους ενδιέφερε ποτέ ήταν ο εαυτούλης τους.Η επιβολή τους .Να ζουν παρασιτικά στον επαγγελματικό χώρο τους(πολλοί μεταπηδούν μετά στην Εκκλησία),στον κοινωνικό περίγυρο,παντού.

Ας συνθηκολογήσουμε λοιπόν με τη ζωή και τις αναποδιές της για να αντιμετωπίσουμε και να αντέξουμε τα πολυπληθή δίποδα μουλάρια που μας περιτριγυρίζουν.

4 σχόλια:

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...