Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Πατριάρχης Γεωργίας : Πολλοί Γεωργιανοί βρίσκονται στη φυλακή για ληστεία ή άλλη αρνητική δραστηριότητα

https://www.interpressnews.ge/en/article/102280-patriarch-many-georgian-people-are-in-prison-today-for-robbery-or-other-negative-action

Πολλοί Γεωργιανοί  βρίσκονται σήμερα στη φυλακή για ληστεία ή κάποια άλλη αρνητική  πράξη , δήλωσε ο Καθολικός πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας  ΙΙ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Φόρουμ της Διασποράς .

Ο Πατριάρχης παρότρυνε τις αρχές της Γεωργίας να διευκολύνουν το λαό της Γεωργίας να έρθει στην πατρίδα του.


"Η δραστηριότητα της γεωργιανής διασποράς είναι πολύ σημαντική, κάνουν πολλά για τη Γεωργία και είμαστε ευτυχείς που πολλοί επιστήμονες, πολλοί άνθρωποι υπηρετούν τη Γεωργία και ελπίζουμε ότι η δουλειά τους θα είναι πολύ σημαντική για τη Γεωργία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν  αρνητικές πλευρές .Πολλοί Γεωργιανοί  βρίσκονται στη φυλακή για ληστεία ή άλλη αρνητική δραστηριότητα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να εξαλείψουμε αυτές τις αρνητικές πλευρές.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ενέργειες και οι δραστηριότητες της διασποράς θα επηρεάσουν πάρα πολύ το καθεστώς θεωρήσεων visa . Το καθεστώς θεωρήσεων θα ψηφιστεί εάν οι Γεωργιανοί μας συμπεριφέρονται καλά. Ελπίζω ότι θα είναι έτσι, "- είπε ο Πατριάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...