Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Συνεργασία Αζερμπαϊτζάν - Γεωργίας εύχεται ο Ιλχάμ Αλιέφ

https://www.interpressnews.ge/en/article/102273-ilham-aliyev-i-believe-our-cooperation-which-is-based-on-trust-and-support-will-continue-to-develop

Πιστεύω ότι η συνεργασία μας, η διμερής και πολυμερής στρατηγική εταιρική σχέση, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται στο μέλλον προς όφελος των λαών μας ", δήλωσε ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλιέφ στην επιστολή συγχαρητηρίων του προς την Πρόεδρο της  Γεωργίας Salome Zurabishvili με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Γεωργίας.


Ο Ιλχάμ Αλιέφ επέστησε την προσοχή στις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών. Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν τόνισε επίσης τη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών.

"Οι σχέσεις μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Γεωργίας προέρχονται από την επιθυμία των λαών μας, που ζουν με φιλικές και καλές γειτονικές σχέσεις. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας,η διμερής και πολυμερής στρατηγική εταιρική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται στο μέλλον προς όφελος των λαών μας. Σας εύχομαι υγεία και επιτυχία και εύχομαι ευημερία και ανάπτυξη στον φιλικό λαό της Γεωργίας ", γράφει ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...