Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Αρχιμανδρίτης Κίριον: Η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας

https://www.interpressnews.ge/en/article/102259-archimandrite-kirion-the-government-does-not-protect-the-interests-of-the-country

Αυτή η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας, δεν εκπληρώνει το πρωταρχικό της καθήκον να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητά μας - δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Κιριόν στους δημοσιογράφους από το Davit Gareji όταν μίλησε για την κατασκευή ενός δρόμου από την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη, η Αζέρικη πλευρά έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία της οδοποιίας στο Davit Gareji.

"Δεν μπορώ να σας πω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά αυτή είναι η κυβέρνησή μας - δεν προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας, δεν εκπληρώνει το πρωταρχικό της καθήκον να προστατεύσει την εδαφική μας ακεραιότητα.


Αν συνεχίσουμε να ζούμε έτσι, δεν θα έχουμε πλέον χώρα. Θα έχουμε μόνο την Τιφλίδα και όλοι οι Γεωργιανοί θα ζουν στην Τιφλίδα ", - δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Κίριον και πρόσθεσε ότι οι αρχές της Γεωργίας μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αν έχουν θέση αρχής, δεδομένου ότι μόνο οι παράλογοι και οι  άνθρωποι χωρίς αρχές δεν μπορούν να βρουν λύση.

"Αν η χώρα έχει αρχές και λογική, θα μπορέσει να λύσει αυτή την κατάσταση, αλλά μπορώ να σας πω ότι η κυβέρνησή μας προκαλεί τους ανθρώπους με τις ενέργειές της. Όταν η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα, οι άνθρωποι αρχίζουν να ανησυχούν, σε ορισμένα περιστατικά », - είπε ο Αρχιμανδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...