Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Διαμαρτυρία στη διαχωριστική γραμμή στο Bershueti

Μια διαμαρτυρία περίπτωση πάνω από το Bershueti
interpressnews

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας μιας ομάδας ανθρώπων, στο χωριό Bershueti έχει λήξει. Η ασφάλεια είχε  ενταθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν  απλοί πολίτες, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης. Η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση για άλλη μια φορά ότι είναι παθητικοί στη διεθνή αρένα. 

Σύμφωνα με το μέλος του Εθνικού Κινήματος, Khatia Dekanoidze,το μεγαλύτερο λάθος της γεωργιανής κυβέρνησης ήταν ότι το 2014, το θέμα των κυρώσεων της Ουκρανίας δεν ακολούθησε το ζήτημα της κατοχής της Γεωργίας. 



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα, στις 20:00, άλλη μια  πορεία έχει προγραμματιστεί για το Bershueti. 

«Στις 14 Ιουλίου, στις 20:00, την ώρα που η Πορεία των  Γεωργιανών θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Aghmashenebeli, θα θέλαμε να σταθούμε κοντά στην ανατριχιαστική γραμμή κατοχής! Θέλουμε με σαφήνεια, αλλά ειρηνικά να δείξουμε στους συμπολίτες μας και τους ξένους φίλους ότι το κύριο πρόβλημά μας είναι η κατοχή», - δήλωσαν  οι διοργανωτές της πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...