Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Καταπληκτική συνταγή για μανιτάρια ψητά

              Ασπρομανιτάρια ψητά


Σήμερα το έφτιαξα,σκέτο μεγαλείο!


Τι χρειαζόμαστε:

  • 10-15 ασπρομανιτάρια μεγάλα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • λεμόνια
  • ρίγανη


Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε τα μανιτάρια κάθετα σε ροδέλες περίπου 1 εκατοστό. Τα ραντίζουμε αρκετά με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε λίγη ώρα να ποτίσουν.
  2. Τα ψήνουμε σε μέτρια έως δυνατή φωτιά, όχι πολύ.
  3. Τα τοποθετούμε σε βαθύ πιατέλα, βάζουμε ελαιόλαδο πάλι αλάτι, πιπέρι, λεμόνι αρκετό και στο τέλος πάντα ρίγανη.





sintagespareas



2 σχόλια:

  1. Αγάπη μεγάλη τα μανιτάρια! Από τα πιο εύκολα, εύγευστα, βιταμινούχα και χωρίς θερμίδες φαγητά!!! Όταν τα τρώω αισθάνομαι πως μπορώ να νηστεύω πολύυυυυυυυ καιρόοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλες οι συνταγές που ξέρω θέλουν ελαιόλαδο,οπότε η μανιταροφαγία περιορίζεται για το ΣΚ. Τι να πεις,κανείς δεν είναι τέλειος!

      Διαγραφή

Η πρώτη Ανάσταση

  Η πρώτη, όπως την αποκαλούμε, Ανάσταση γίνεται κρυφά, μυστικά. Ενώ η φύση όλη παραμένει ατάραχη, ενώ οι άνθρωποι γυρίζουν στις δουλειές το...