Σήμερα το έφτιαξα,σκέτο μεγαλείο!
Τι χρειαζόμαστε:
- 10-15 ασπρομανιτάρια μεγάλα
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- λεμόνια
- ρίγανη
- 10-15 ασπρομανιτάρια μεγάλα
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- λεμόνια
- ρίγανη
Πώς το κάνουμε:
- Κόβουμε τα μανιτάρια κάθετα σε ροδέλες περίπου 1 εκατοστό. Τα ραντίζουμε αρκετά με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε λίγη ώρα να ποτίσουν.
- Τα ψήνουμε σε μέτρια έως δυνατή φωτιά, όχι πολύ.
- Τα τοποθετούμε σε βαθύ πιατέλα, βάζουμε ελαιόλαδο πάλι αλάτι, πιπέρι, λεμόνι αρκετό και στο τέλος πάντα ρίγανη.
sintagespareas
Αγάπη μεγάλη τα μανιτάρια! Από τα πιο εύκολα, εύγευστα, βιταμινούχα και χωρίς θερμίδες φαγητά!!! Όταν τα τρώω αισθάνομαι πως μπορώ να νηστεύω πολύυυυυυυυ καιρόοοο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μόνο αρνητικό είναι ότι όλες οι συνταγές που ξέρω θέλουν ελαιόλαδο,οπότε η μανιταροφαγία περιορίζεται για το ΣΚ. Τι να πεις,κανείς δεν είναι τέλειος!
Διαγραφή