Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τα τουρκικά εγκλήματα συνεχίζονται...

 

Θανατική Ποινή
Ο Selahattin Demirtas, ο συν-πρόεδρος του HDP, δήλωσε την Παρασκευή ότι η οκταήμερη απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Cizre είχε μετατραπεί σε μια «ποινή θανάτου» για τους Κούρδους, καθώς έρχονται στο φως αναφορές για νέες συγκρούσεις στην πόλη.
"Κανονικά, το πρόστιμο όταν κάποιος σπάει την απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι 100 τούρκικες λίρες ($ 33) ... Στην Cizre, το πρόστιμο είναι η θανατική ποινή και οι εκτελέσεις," είπε ο Ντεμιρτάς, προσθέτοντας, «Όσοι βγαίνουν στους δρόμους σκοτώνονται από ελεύθερους σκοπευτές ".
Αμφισβήτησε επίσης τον επίσημο απολογισμό που αναφέρει ότι αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν μαχητές, προτρέποντας το υπουργείο Εσωτερικών να δώσει ονόματα.
Για περισσότερο από ένα μήνα, η Τουρκία έχει εμπλακεί σε μια φονική μάχη με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα, το ΡΚΚ, με εκατοντάδες, συμπεριλαμβανομένων πολλών μελών των δυνάμεων ασφαλείας, νεκρούς σε συγκρούσεις και επιθέσεις στα νοτιοανατολικά της χώρας.Η Άγκυρα έχει ξεκινήσει μια στρατιωτική εκστρατεία εναντίον του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.

Το πλήρες ρεορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...