Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Γελοιότητες

                             


Ότι η κοινωνία μας φλερτάρει καθημερινά με την ανοησία είναι γνωστό σε όλους μας πια.Ή έτσι νομίζω.Και εκεί που λες ότι πιάσαμε πάτο και τώρα θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε,όλο και κάτι γίνεται που αποδεικνύει το αντίθετο.

Είχαμε λοιπόν το μπες-βγες στις υπουργικές θέσεις με τον Δ.Καμμένο που του έδωσαν θέση και μετά την πήραν πίσω εξαιτίας κάποιων δημοσιεύσεων στο twitter.Καλά,δεν ελέγχουν ποιον βάζουν για υπουργό;Δεν ήξεραν ότι θα ακολουθήσει αυτός ο χαμός;Τι να πεις.

Μετά είχαμε την πολύ επιτυχημένη τοποθέτηση του κ.Φίλη στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.Θα περάσουμε έναν υπέροχο χειμώνα με δαύτον και τους άλλους του υπουργείου.Γενικά η κυβέρνηση θα προσφέρει πιο πολύ θέαμα και απ'την Μπαρτσελόνα.

Πάμε παρακάτω.Τζήμερος.Μεγάλος στοχαστής.Άλλωστε τον "φιλοξενεί" συχνά πυκνά και το ,κάποτε σοβαρό,defence-point.Το απέδειξε άλλωστε με αυτό που έγραψε για το περιστατικό στη Μέκκα.Εστίασε στη δήλωση του τραγικού υπουργού της Σ.Αραβίας(θέλημα Θεού το ατύχημα)για να επιτεθεί στο Ισλάμ αλλά στην πραγματικότητα(με την πάγια τακτική τέτοιων "διανοητών")στην Ορθόδοξη Εκκλησία(κάτι αναφέρει παρακάτω στο κείμενό του).
Έπιασε λοιπόν ο τύπος τη δήλωση ενός υπουργού που ήθελε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Και πάνω σε αυτήν έχτισε το κείμενό του.Και γιατί δεν πήρε τις δηλώσεις Ιρανών αξιωματούχων ή Λιβανέζων που μιλάνε για τα λάθη της Σ.Αραβίας στο θέμα της ασφάλειας;Άλλωστε τόσο οι υπουργοί όσο και οι μουλάδες της Σ.Αραβίας δεν θεωρούνται και οι πιο ικανοί και έξυπνοι άνθρωποι της Ανατολής.

Κι άλλη μια απορία έχω σχετικά.Όλοι αυτοί που έκραξαν τον Τζήμερο επειδή έθιξε το Ισλάμ γιατί δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία όταν κάποιοι "διανοητές" ειρωνεύονται τον Χριστιανισμό;Με την απορία θα μείνω.Και με τον Καρβέλα.Αυτός πάντως παραμένει πιστός στην πορεία του.Όλα κι όλα.

Είχαμε και κάτι καλό.Την πρωτοβουλία του κ.Κοτζιά να πραγματοποιηθεί διάσκεψη με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή».Όχι,δεν θα πετύχει κάτι σημαντικό αλλά είναι καλό η Ελληνική εξωτερική πολιτική να κινηθεί σε τέτοια μονοπάτια.Να κάνει προσπάθειες διαμεσολάβησης στη Μ.Ανατολή.

Άντε να δούμε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...