Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μύκονος...



Δεν θα ασχοληθώ με το τι γίνεται γενικά στη Μύκονο και το είδος τουρισμού που έχει.Ξέρετε τους πλούσιους που βαριούνται τη ζωή τους και πάνε στο νησί για να ψωνίσουν αγοράκια,κοριτσάκια και ναρκωτικά.Είναι γνωστά αυτά.

Θα κρατηθώ και δε θα πω ούτε για όλα(σχεδόν) τα υπόλοιπα νησιά που φιλοδοξούν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.Δεν θα το καταφέρουν,έτσι κι αλλιώς για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ούτε για τους διάφορους κακομοιρολιγούρηδες που τρέχουν εκεί για να φάνε τα αποφάγια τω "in" και των "on".Γνωστή η κατάντια της κοινωνίας μας από τη "χρυσή" εποχή Σημίτη κι έπειτα.

Θα σταθώ στο τελευταίο περιστατικό.Αυτό με τον ξυλοδαρμό του Κύπριου συνανθρώπου μας.
Έχω κάποιες απορίες.Πώς αλλάζει η κατηγορία από από πλημμέλημα σε κακούργημα σε μια μέρα.Επειδή έκραξε ο κόσμος;Δηλαδή οι κατηγορίες αποδίδονται με δημοψήφισμα;Ωραίο το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου!Αμεσοδημοκρατικό!

Δεύτερον,δήμαρχος υπάρχει εκεί;Καμιά κουβέντα θα πει;Καμιά ενέργεια θα κάνει;Δεν έπρεπε να κλείσει,έστω προσωρινά,το μαγαζί που έγινε το περιστατικό;Μια που είπα μαγαζί.Δεν έπρεπε να βγει στη φόρα το όνομα του μαγαζιού;

Και ας πάμε και στο κομμάτι που ξέρω καλύτερα.Τον security.Ποιος τον προσέλαβε;Πώς βγήκαν τα χαρτιά;Επειδή δούλεψα χρόνια στον τομέα να σας πω τι γίνεται.Οι εξετάσεις είναι της πλάκας.Και άντε οι εξετάσεις υγείας πάει κι έρχεται.Οι ψυχολογικές όμως;Να σας πω πώς γίνονται;Πας στο γιατρό και σε ρωτάει κάποια πολύ βασικά πράγματα.Αν έχεις βίαιες εξάρσεις,τάσεις αυτοκτονίας κλπ.Ρωτάει αν κάνεις χρήση ναρκωτικών και μετά υπογράφουν ένα χαρτί κι είσαι έτοιμος.Καταπληκτική διαδικασία.Αυτή ακολουθούσαν μέχρι και το 2005.Αν άλλαξε δεν ξέρω.

Και πάμε παρακάτω.Ρε λεβέντη,είσαι γομάρι,έχεις και κάποια εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες ή κάτι παρόμοιο,έχεις και εμπειρία στις μπούφλες.Τον βλέπεις τον άλλον μεθυσμένο.Πας και τον κοπανάς;Το σίγουρο είναι ότι θα πέσει.Παίζεις με τις πιθανότητες να χτυπήσει το κεφάλι στη πτώση(όπως κι έγινε);
Αυτά τα ξέρει κι ένα πιτσιρίκι που πάει δυο μήνες taekwondo.Μηδέν μυαλό;Τρέχα τώρα στα δικαστήρια.

Τέλος πάντων.Ελπίζω να συνέλθει ο άνθρωπος και να γυρίσει σπίτι του.Αλλά το χάλι με τα μαγαζιά θα το μαζέψει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...