Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Αναστάτωσε όλη τη Γεωργία για να επισκεφθεί το ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας

Police officers made little boy’s dream come true and took him to the zoo

georgianjournal

Πρόσφατα χάθηκε ένα μικρό αγόρι από την πόλη Khashuri της Γεωργίας. Όπως αργότερα αποδείχθηκε ότι ο 10χρονος Γκιόργκι Νοζάντζε το έσκασε από το σπίτι του για να μεταβεί στην πρωτεύουσα Τιφλίδα και να δει για πρώτη φορά τον ζωολογικό κήπο. Το αγόρι βρέθηκε από την αστυνομία ενώ περπατούσε μόνο στη λεωφόρο Aghmashenebeli. 

Το αγόρι εγκατέλειψε την πόλη του, πήρε το τρένο και ήρθε στην Τιφλίδα για να μετατρέψει το όνειρό του σε πραγματικότητα. Όταν βρέθηκε από την αστυνομία, ήταν ήδη αρκετά αργά.

Μόλις η αστυνομία ταυτοποίησε το αγόρι, ήρθε σε επαφή με τους γονείς του και τους ενημέρωσε για την υπόθεση. Σύντομα πατέρας του Γκιό ήρθε στην πόλη και τον πήγε πίσω στο σπίτι. 

geotv.ge
Οι αστυνομικοί υποσχέθηκαν στον Γκιόργκι ότι το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα. Ο ζωολογικός κήπος της Τιφλίδας έδωσε κάρτα ελευθέρας για ολόκληρο το έτος στο μικρό αγόρι για να απολαύσει τις επισκέψεις του όλο το χρόνο. Όπως του υποσχέθηκαν, ο Γκιόργκι μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο, όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του Ζωολογικού Κήπου της Τιφλίδας Ζουράμπ Γκουριέλιντζε. Έκανε βόλτα το μικρό αγόρι και του έδειξε όλους τους ενοίκους του ζωολογικού κήπου. 
Οι πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...