Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Γκολ!

 


Κάτι φαίνεται να κινείται στο ποδοσφαιράκι της Ελλάδας. Οι τρεις διεκδικητές του τίτλου πήραν εξαιρετικούς προπονητές (Γιοβάνοβιτς,Μιλόγιεβιτς και Λουτσέσκου σε ΠΑΟ,ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα) και ελπίζω πως θα τους πλαισιώσουν με τα κατάλληλα εργαλεία. Γιατί καλοί προπονητές είναι, μάγοι δεν είναι. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει πολύ όμορφα πράγματα στην Κύπρο με τίτλους και ευρωπαϊκή πορεία, ο Μιλόγιεβιτς έχει να δείξει σπουδαίο έργο στον Ερυθρό Αστέρα και ο Λουτσέσκου ήταν υπερεπιτυχημένος στο προηγούμενο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ. 

Αυτές οι εξελίξεις θα ωθήσουν λογικά και τον Ολυμπιακό να ενισχυθεί περισσότερο και να μην αφήσει ηλιθιωδώς κενά στην ομάδα, όπως έκανε τα δυο χρόνια που πήρε το πρωτάθλημα άνετα, ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένα του.

Αυτά είναι τα θετικά. Επειδή είμαστε στην Ελλάδα, γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα γίνει πεδίο μάχης ανταγωνισμού παραγόντων, πολιτικών συγκρούσεων, τυφλών οπαδών, δημοσιευμάτων που απευθύνονται σε οπαδικά μάτια και μυαλά, εκπομπές στην υπηρεσία του κάθε προέδρου κλπ κλπ.

Από τη νέα σαιζόν λοιπόν, ελπίζω χωρίς κορωνοϊό και παλαβομάρες, θα δούμε αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα καταφέρει να μας κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...