Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ζήτω η τρέλα!




- Τι είπε η Λινού και τι η Παγώνη; Τι είπε ο πρόεδρος φαρμακοποιών Αθήνας και τι ο πρόεδρος φαρμακοποιών Ελλάδας; Και ποιανού είναι μεγαλύτερη η γνώμη; Τι ωραίο που είναι το νέο, επιστημονικό τηλεοπτικό τοπίο!


- Πόσο πάχυνε τελικά η Παπαρίζου; Έπρεπε να προσέχει περισσότερο τη σιλουέτα της ή όχι; Και ποιες οι κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις των σχολίων εναντίον της; Είμαστε έθνος ανάδελφον!


- Εμβολιασμοί και κορωνοϊός πιασμένοι χέρι χέρι, χορεύουν γύρω από τον πλανήτη και αποτρελαίνουν και τους λίγους γνωστικούς που έχουν απομείνει.


- Η Δύση σοκάρεται όταν χρησιμοποιούνται οι τακτικές της από άλλους δικτατορίσκους πέρα από τους δικούς της. Αν στον Λουκασένκο έπρεπε να επιβληθούν κυρώσεις στον Ταγίπ τι έπρεπε να γίνει; Φαρισαϊσμός στο φουλ.


- Δεν καταλαβαίνω τις διαμαρτυρίες για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Διορθώνει ένα πρόβλημα που υπήρχε στο εργατικό δίκαιο χρόνια τώρα. Δεν μπορεί ο εργαζόμενος να απαιτεί πληρωμή ανάλογη της εργασίας του. Μη σας πω πως δεν επιτρέπεται να απαιτεί πληρωμή γενικότερα.


- Η απληστία και η απερισκεψία του ανθρώπου έφερε τον κορωνοϊό όπως φαίνεται. Οι Κινέζοι μάλλον πειραματίστηκαν με πράγματα που δεν έπρεπε και οι άλλοι όλοι δεν έκλεισαν τα σούρτα φέρτα παγκοσμίως για να μη χαθούν δολάρια και ευρώ. Τα αποτελέσματα λαμπρά!


- Ο κορωνοϊός δεν υπάρχει, τα εμβόλια θα μας αλλάξουν το DNA, η γη είναι επίπεδη σαν πίτσα, το τέλος του κόσμου έρχεται, η δημοσιογραφία είναι αντικειμενική και ανεξάρτητη. Το σύστημα παιδείας, θέλει μάλλον κάποιες διορθώσεις...


- Αν γίνει πυρηνική καταστροφή κι επιζήσουν μόνο οι κατσαρίδες, πόσο κακό θα είναι αυτό για τον κόσμο πραγματικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...