Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η περίεργη διπλή αυτοκτονία

Σε θρίλερ που θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας εξελίσσεται η διπλή αυτοκτονία στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς. Τον 30χρονο Γερμανό, γεννημένο στην Ερφούρτη , και την 23χρονη σύντροφό του από τη Βουλγαρία, τα ίχνη της οποίας είχε χάσει η οικογένειά της από το καλοκαίρι, εντόπισε νεκρούς το μεσημέρι του Σαββάτου η ιδιοκτήτρια της βίλας που είχαν νοικιάσει μέσω Airbnb.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νέοι έφτασαν στο νησί αποφασισμένοι να κάνουν σατανιστικές τελετές.


Τα παλιά τραύματα στο σώμα της 23χρονης που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Ερφούρτης αλλά και το μενταγιόν με την πεντάλφα και τα κεριά στο σαλόνι, όλα «δείχνουν» ότι το ζευγάρι ήξερε τι έκανε. Άλλωστε η αυτοκτονία, που δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ήταν από «λάθος» ή ήταν προγραμματισμένη, έγινε λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη πανσέληνο του νέου έτους η οποία συχνά σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.
Οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στην Πάτρα προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα επιβεβαίωσε ότι και οι δύο αυτοτραυματίστηκαν και ότι η 23χρονη πέθανε πρώτη, από αιμορραγία στα αγγεία των χεριών. «Τα τραύματα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του σπιτιού, δηλαδή τις δύο φαλτσέτες και το ένα μαχαίρι», ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν κάνει και χρήση ουσιών. Η φαλτσέτα βρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού δίπλα στο άψυχο σώμα της κοπέλας, που ήταν σε στάση ύπνου, σκεπασμένo με μια κουβέρτα. Ο 30χρονος, που επίσης είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του, βρέθηκε μέσα στη μπανιέρα που ήταν γεμάτη με νερό. Από τη νεκροτομή προκύπτει ότι αυτοτραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του θώρακα προτού καταφέρει να βυθίσει το μαχαίρι στην καρδιά του.
Για την 23χρονη υπήρχε σήμα από την Interpol καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 8 Ιουνίου. Την ίδια ώρα οι φίλοι της σε αναρτήσεις τους έκαναν έκκληση για πληροφορίες τονίζοντας ότι είχε μπλεχθεί σε οργανώσεις που είχαν σχέση με σατανιστικές τελετές. Έξω από τη βίλα υπήρχε και ένα ΙΧ που είχε νοικιαστεί στη Γερμανία και δεν είχε επιστραφεί ποτέ, με αποτέλεσμα να θεωρείται κλεμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι Μυροφόρες

  Εκείνο τον καιρό, ο Ιωσήφ, ένα αξιοσέβαστο μέλος του συνεδρίου, που καταγόταν από την Αριμαθαία, και περίμενε κι αυτός τη βασιλεία του Θεο...