Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Πρόταση για μια πολυγαμική οικογένεια

 


Μια καλή ιδέα, τώρα που φεύγει πια και ο Έλληνας από τον μεσαιωνικό-σκοταδιστικό ζυγό που τόσους αιώνες τον καταπίεζε(χωρίς να το ξέρει καν κι ευτυχώς που βρεθήκαν μερικοί καλοζωϊσμένοι και φωτισμένοι συμπολίτες να τον ξυπνήσουν με το ζόρι) και ακολουθεί τη φωτισμένη Δύση, θα είναι να προχωρήσουμε πιο πολύ ακόμα. Να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά κομμάτι του δυτικού κόσμου. Θα μπορούσε λοιπόν στο επερχόμενο νομοσχέδιο να προστεθεί και μία εξαιρετική πρόβλεψη. Γάμος μεταξύ περισσοτέρων ατόμων. Και εφόσον περάσουμε κάποια στιγμή στο Γονέας 1 και Γονέας 2, εδώ τα μαθηματικά(να που θα φανούν κι αυτά επιτέλους κάπου πραγματικά χρήσιμα) μας δίνουν τη δυνατότητα να θεσπίσουμε και τις ονομασίες Γονέας 3, Γονέας 4 κοκ. Ακόμα, χάρη στα μαθηματικά και πάλι, θα μπορούσε να δοθεί η δυνατότητα στη πολυγαμική οικογένεια να ορίσει και ποσοστά δικαιωμάτων επί του παιδιού. Θα μπορούσε να υπάρξει Γονέας 1, Γονέας 2 , Γονέας 3/4, Γονέας 1/2. Γονέας 2/5 κλπ. Αυτό θα είχε ευεργετικές επιπτώσεις και στο δημογραφικό, μια οικογένεια με δύο άντρες και πέντε γυναίκες ή και το αντίστροφο(πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα ισότητας) έχει καλύτερο εισόδημα και περισσότερες πιθανότητες για υψηλότερους αριθμούς γεννήσεων. Εξάλλου τόσα παιδιά κακοπερνούν σε κλασικές οικογένειες αλλά και μονογονεϊκές. Άρα; Άρα οι πολυγαμικές οικογένειες θα είναι πολύ καλύτερες(φυσικά μπορεί και πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη και για πολυγαμικές οικογένειες του ίδιου φύλου)Και τι είναι καλύτερο; Ο άντρακλας που δέρνει τη γυναίκα του ή ο γνήσιος αισθηματίας που θέλει να μοιράζεται την πολλή του αγάπη με περισσότερες γυναίκες(και το αντίστροφο, είπαμε τα θέματα ισότητας είναι κρίσιμα). Επιπλέον, μια τέτοια οικογένεια θα μπορεί να παρέχει στα παιδιά μια πλειάδα προτύπων, αρσενικών και θηλυκών, αποδυναμώνοντας έτσι κι άλλο τα απαρχαιωμένα επιχειρήματα των σκοταδιστών της Εκκλησίας και των οπισθοδρομικών του ΚΚΕ. Διότι το παν είναι η πρόοδος. Η κίνηση προς τα εμπρός. Το τι υπάρχει προς την κατεύθυνση δε πρέπει να μας ενδιαφέρει. Το παν είναι όλα τα γούστα να γίνουν δικαιώματα και να ευθυγραμμιστούμε με τους οδηγούς. Κι ας μη ξέρουν ούτε αυτοί που πάνε. 

ΥΓ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά και με τις οικογένειες διαφορετικού είδους ώστε να απολυτρωθούμε και από τη μέγγενη του σπισισμού η οποία ταλαιπωρεί τη κοινωνία μας και δεν την αφήνει να προοδεύσει. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πορεία

  Είναι εύκολο να είσαι δούλος. Ο δούλος δεν κάνει επιλογές, δεν έχει ευθύνες και δε χρειάζεται να καταλάβει τι λέει ο αφέντης του. Το εκτελ...