Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Βροχή και κρύο, καιρός για περπάτημα

 


Λίγα πράγματα με ευχαριστούν όσο το να περπατάω στη βροχή και στο κρύο. Οπότε χθες και προχθές μόλις έπιασε κάτι ανάμεσα σε χιονόνερο και βροχή παγωμένη πήρα τους δρόμους. Θυμήθηκα ότι χρειαζόμασταν ψώνια(περπάτημα χωρίς βάρος δεν αξίζει) φόρεσα σκούφο και μπουφάν με κουκούλα και ξεκίνησα. Και δεν πήγα φυσικά στα μαγαζιά που έχω στα πέντε λεπτά από το σπίτι αλλά έφτασα στον δίπλα δήμο και στα είκοσι λεπτά περπάτημα, έτσι για να το ευχαριστηθώ καλύτερα. Και η έξτρα δυσκολία που προσφέρουν τα βρεγμένα και κακοσυντηρημένα -και επομένως γλιστερά- πεζοδρόμια, κάνει το περπάτημα ακόμα πιο διασκεδαστικό. Και μετά, με το που γυρίζω σπίτι ένας ελληνικός καφές με λίγο γάλα είναι το καλύτερο "κλείσιμο". Ναι, είναι άλλη αίσθηση να περπατάς στο κρύο και τη βροχή. Ενώ τη ρημάδα τη ζέστη και τη λιακάδα δε μπορώ να τις παλέψω με τίποτα. Κάτι κρυουλιάρηδες και φίλοι της άνεσης δε περιμένω να το καταλάβουν αυτό αλλά αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους. Αυτά τα χαζά για σήμερα. Αύριο πάλι...μάλλον. 

4 σχόλια:

  1. Καθόλου χαζά πάτερ. Κρύο, βροχουλα και περπάτημα. Θα προσθέσω και κομποσχοίνι 33αρι, και αφήστε τα χιλιόμετρα να μαζεύονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομποσκοίνι έχουμε, όρεξη για περπάτημα έχουμε, κρύο και βροχή δε μπορούμε να βρούμε αρκετό...

      Διαγραφή
    2. Σωστά! 5 βαθμούς κελσίου έκανε και φώναζαν όλοι κακοκαιρία!

      Διαγραφή

Η Ανάσταση του σώματος

  Ο Χριστός δεν αναστήθηκε μόνο πνευματικά αλλά αναστήθηκε και σωματικά. Δεν πέταξε μόνο η ψυχή του στα ουράνια αλλά και το σώμα Του εγκατέλ...