Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Τι δύναμη!

 


Κάποιος είπε πως υπάρχουν σαυράνθρωποι και άνθρωποι τον ακολούθησαν. Κάποιος είπε πως δεν υπάρχει ο ιός και άνθρωποι τον ακολούθησαν. Κάποιος είπε πως τον κόσμο τον κυβερνάνε παράξενα πλάσματα που κατοικούν σε ερήμους της Ασίας και πολλοί τον ακολούθησαν. Κάποιος είπε πως τον έστειλε ο Θεός και πως έπρεπε να του δώσουν τις ανήλικες κόρες τους για να τις γονιμοποιήσει και βρέθηκαν άνθρωποι να τις δώσουν. Κάποιος φώναξε θαύμα και πολλοί έτρεξαν να προσκυνήσουν.  Κάποιος έταξε ένα σωρό απίθανα πράγματα και κυβέρνησε μια χώρα. Πολλοί υποδέχτηκαν παίκτη ενός ριάλιτι από την πόλη τους, βάζοντάς τον δίπλα στο άγαλμα αρχαίου ήρωα. Κάποιος θεώρησε σωστό να μαχαιρώσει κάποιον άλλον που πείραξε την κοπέλα του. Κάποιος άνοιξε το κεφάλι ενός άλλου επειδή κόντεψαν να τρακάρουν. Κάποιος σκότωσε τη γυναίκα του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι φιλόσοφοι και οι επιστήμονες έκαναν λάθος. Η ανθρωπότητα δεν κινείται με την πίστη στο Θεό, δεν κινείται με τη δύναμη των όπλων, δεν κινείται με τις επιστημονικές ανακαλύψεις. Η ανθρωπότητα κινείται μοναχά μέσω της απίστευτης δύναμης της ηλιθιότητάς της, η οποία εμφανίζεται με τόσες πολλές διαφορετικές μορφές.

1 σχόλιο:

  1. Το κωμικοτραγικο της υποθεσεως ειναι οτι πολλοι που ειπαν για τους σαυρανθρωπους και τους νεφελιμ ειναι ανθρωποι που επισημως εουν-απο οσο λεγεται-τουλαχιστον επιστημονικα διαπιστευτηρια! Οχι βεβαια οτι αυτο τους κανει εγκυρες πηγες πληροφορησης! Τα "παραξενα" πλασματα που διοικουν το πλανητη δεν ειναι ουτε οι νεφελιμ ουτε οι σαυρανθρωποι και σαφεστατα δε χρειαζεται να ταξιδεψει καποιος μεχρι τα οροπεδια του Θιβετ ουτε σε ερημους της Ασιας και της Αφρικης να τα εντοπισει! Περιδιαβαινουν ολο το πλανητη για να πειραζουν τους ανθρωπους! Δε χρειαζεται να κανουμε οι ανθρωποι ασκοπες και παρακαιρες συζητησεις για τους κοσμοκρατορες του αιωνος τουτου απλα λαμβανουμε τα μετρα μας για να αποφευγουμε τις παγιδες τους! ο ανθρωπος πρεπει να λειτουργει με προσοχη-προσευχη στη ζωη του και οχι με φοβο λογω της παρουσιας των δαιμονων. Τους ανθρωπους που καθονται και δαιμονολογουν προκειμενου να πωλησουν το εμπορευμα τους δε χρειαζεται να τους λαμβανουμε υπ'οψη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο φως της Ανάστασης

  H αλήθεια είναι πως είχα γράψει άλλο κείμενο για την Ανάσταση αρχικά. Τρεις, τέσσερις παραγράφους. Μα μου φάνηκε υπερβολικό να γράψω πολλά...