Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ο γκρινιάρης των Χριστουγέννων είναι εδώ!



- Όποιος δεν πήρε δώρο για τα Χριστούγεννα να μου αφήσει διεύθυνση και παραγγελία για να του το πάω εγώ. Τόσο που έφαγα και φούσκωσα έχω γίνει σκέτος Σάντα Κλάους!


- Δε γίνεται παιδιά να συνεχιστεί αυτή η δουλειά. Κάθε χρόνο παρελαύνουν καμιά εκατοστή "σέξι αγιοβασιλίτσες", ε, μπουχτίσαμε πια! Άσε που κάπου πήρε το μάτι μου(κοφτερό όπως πάντα σε τέτοια θεματα) τη Miley Cyrus με σχετική αμφίεση και κόντεψα να κάνω skip στους εορτασμούς. Όχι άλλο κάρβουνο!


- Ήρθαν τα πρώτα εμβόλια και τώρα αρχίζει το μεγάλο πανηγύρι. Ποιος θα κάνει και ποιος όχι; Σου αλλάζει το DNA; Εδώ που τα λέμε και να το αλλάζει, σιγά το DNA που είχαμε και φοβόμαστε μη χαλάσει η ζύμη.


- Άρχοντας ο π.Αντώνιος στη Κιβωτό του Κόσμου. Τους επισκέφθηκε ο Τσίπρας παραμονή Χριστουγέννων και αφού του είπανε τα κάλαντα, έπαιξαν και ένα Bella Ciao. Ωραίος!


- Ωραίες ταινιούλες έβαλαν φέτος τα παλιοκάναλα. Μπράβο, δεν το περίμενα. 


- Αφήστε ρε τον κόσμο να ευχαριστηθεί κανένα λαμπιόνι! Τι μανία είναι αυτή στα κηρύγματα να τα βάζουμε με τους στολισμούς. Πω πω πω!


- Άκουσα φέτος παραδοσιακά ελληνικά κάλαντα, ξώφαλτσα μέσω τηλεκπαίδευσης. Κατάλαβα γιατί επικρατήσαν τα ξένα. Τι γκαρίδες ήταν αυτές, τι φασαρία έκαναν τα όργανα, τι σαχλαμάρες έλεγαν οι στίχοι. Άσε που στην αρχή νόμιζα πως κάποιοι φώναζαν για βοήθεια επειδή ξέσπασε πυρκαγιά κάπου κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...