Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

- Να τα πούμε; - Όχι!

 



- Αν η σύζευξη Δία και Κρόνου ήταν το άστρο της Βηθλεέμ, όχι τη φάτνη του Χριστού δε θα βρίσκαν οι Τρεις Μάγοι, αλλά ούτε τα σύνορα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


- Γενικά υπάρχει μια τάση να παραφουσκώνουμε τα αστρονομικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια. Τη σύζευξη, τις Περσείδες, την Πανσέληνο και πάει λέγοντας. Το μόνο πραγματικά μεγάλο αστρονομικό γεγονός που αναγνωρίζω εγώ, είναι ο Πράσινος Ήλιος που ανέτειλε το '80 !


- Εννιά άτομα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Την πολυκοσμία δε θα τη γλιτώσουμε δηλαδή...


- Έκατσα να δω ειδήσεις και το μόνο που είδα ήταν τα δυο κόμματα εξουσίας(ανατρίχιασα που το έγραψα) να τσακώνονται ποιο το έχει πιο μεγάλο...το σκάνδαλο και το οικονομικό αλισβερίσι. Εξαιρετικά πράγματα.


- Δε θα έχουμε ρεβεγιόν, πάρτι, κάλαντα, χορούς, πανηγύρια, σκασίλα μας. Άντε πια, μας πρήξατε.

4 σχόλια:

  1. Χααχαχα, καλό αυτό με τον πράσινο ήλιο!
    Το παραφούσκωμα το κάνουν για τους γνωστούς λόγους, από τη μύγα ξύγκι καταρχήν ως συνήθως αλλά και με τον Χριστό έχουν τεράστια αδυναμία το ξέρουμε πια, και τι δεν έχουν πει. Εδώ οι Παπικοί από πέρα βάλανε έβλεπα φάτνη με εξωγήινους και τέτοια, ελπίζω να είναι μούφα η είδηση αλλά αν όχι ε ας γράψουνε και από δίπλα
    ..live long and prosper, τι να πω.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα! Όχι μωρέ, τι εξωγήινους. Έφτιαξε τη φατνη φέτος ένας πιο μοντέρνος καλλιτέχνης και είναι κάπως... περίεργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ζήσουμε και χωρίς ρεβεγιόν, τα κάλαντα όμως δεν κόβονται, οι παππούδες περιμένουν τα εγγόνια με το χρήμα ανά χείρας!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά σε όλες τις οικογένειες! (Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γίνει ανέπαφη συναλλαγή! Μέρι Κρίστμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...