Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Τζόκερ






Ε,ναι.Ο Τζόκερ είναι το καταλληλότερο θέμα για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους κυβέρνηση και αντιπολίτευση.Και για να ασχοληθεί όλη η κοινωνία,συντηρητικοί και προοδευτικοί.Άλλωστε σ' αυτή τη χώρα όλοι ένα τζόκερ κυνηγούν.

9 σχόλια:

  1. Για μένα είναι ΤΟ θέμα, δυστυχώς δεν όρμησαν οι αστυνομικοί όταν την έβλεπα με τον 16χρόνο γιο μου για να προχωρήσω σε μήνυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ψάχνομαι, είμαι φιλήσυχη, αυτοί προκαλούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήθελε κάποιος να κάνει αντιπολίτευση, θα έκανε αντιπολίτευση...αλλά επειδή μόνο θόρυβο θέλουν οι σημερινοί αντιπολιτευτές να κάνουν, χωρίς να θίγουν κακώς κείμενα, θα ασχοληθούν με τέτοια "θέματα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στην παρούσα φάση.Τα χρόνια που ήταν στη κυβέρνηση ακόμα τα θυμόμαστε καλά,η νέα κυβέρνηση έχει ακόμη τη στήριξη της κοινωνίας και περιμένει πως θα τα πάει στα πιο σοβαρά.Οπότε κάνει πόλεμο εντυπώσεων για την ώρα.όχι ότι σκίζει κι εκεί αλλά λέμε τώρα.Έχει και την διεύρυνση που θέλει να κάνει μπροστά του.

      Διαγραφή
    2. Και στο ενδιάμεσο ποιος θα ασκεί την απαραίτητη λειτουργία, του ελέγχου των πεπραγμένων επι της ουσίας...; Ρητορικό το ερώτημα, προσωπικά δε βλέπω απάντηση...

      Διαγραφή
  4. Η ταινία είναι βαθιά πολιτική, η επέμβαση της αστυνομίας φασιστική κ πολύ σοβαρή υπόθεση.
    Δεν έχει σχέση με αντιπολίτευση, όπως κ η άλλη βλακεία του coulis με τη σήμανση των μακεδονικών προϊόντων.
    Γι αυτό κ στα δύο αυτά ζητήματα δεν έγινε απλώς αντιπολίτευση ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος, όλων των αποχρώσεων!
    Μπορεί να προφασιστηκαν νόμο του '30 αλλά ευτυχώς δεν είμαστε στο '30!
    Άσε κ το πώς το συνέχισαν Μπογδανος κ Μπακογιαννη...
    Ο μεν Μπογδανος για ευνόητους λόγους, η δε Μπακογιαννη από εμπάθεια. Αφού η Βλαζάκη ήταν αυτή που είχε ξεσκεπάσει την αρχαιοκαπηλία του πατέρα της.

    Υπάρχει μια σκηνή στην ταινία όπου είναι σα να μιλά για την υπόθεση ΚΕΘΕΑ!
    Αυτά, βαριέμαι να επανέλθω στο θέμα κ δηλώνω πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Κ έχω δει ,κ βλέπω, πολύ σινεμά!
    Επίσης επιβάλλεται να την δει κάθε παιδί που η κοινωνία, η πολιτεία τον φορτώνει με υποχρεώσεις αυτονόητες -να καταλάβει κ να ερμηνεύει Αισχύλο, Σοφοκλή κ Θουκυδίδη, να μιλάει δύο γλώσσες, να αποστηθίζει όλες τις μεταεπαναστατικες κυβερνήσεις...- αλλά μερικές κομπλεξικές κυραδες στο υπουργείο του απαγορεύουν να δει το Τζόκερ κ του επιτρέπουν το Ραμπο!
    Κλείνω γιατί συγχιζομαι κ εύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...