Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Μα τον Μπογδάνο;



Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος ψήφισε Τσίπρα.Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται.Καταλαβαίνω γιατί τον ψήφισε και δεύτερη φορά.Κι εγώ αν δεν ήμουν στα Κύθηρα τότε και ερχόμουν Αθήνα ,θα τον ψήφιζα. Καταλαβαίνω γιατί ψήφισε Μητσοτάκη.Μετά από πέντε χρόνια ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ κόντεψα να τον ψηφίσω.Αλλά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.Τον Μπογδάνο γιατί τον ψηφίσατε βρε παιδιά;

9 σχόλια:

  1. Αφού ψήφισαν τον Τσίπρα για τον Μπογδάνο αναρωτιέσαι παπα Κώστα; Ο Μπογδάνος τουλάχιστον δεν είναι αμόρφωτος. Εδώ ψήφιζαν Χρυσή Αυγή κάποιοι ταλαίπωροι πνιγμένοι τι λέμε.
    Όσο για τον Μητσοτάκη, ας μην ήταν ο Τσίπρας από πίσω και θα βλέπαμε τι ποσοστό θα έπαιρνε. Διότι κυρίως ψηφίστηκε για να ξεκουμπιστεί το ανθελληνικό τσίρκο του παραλόγου, όχι ότι τρελάθηκαν όλοι και τον στήριξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...τον Μπάμπη...χαχαχα
    Έναν έναν βγάζεις τους άσσους από το μανίκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αποκαρδιωτικό. Δέχομαι πως οι ΣΥΡΙΖΑίοι ήταν ό,τι πιο γελοίο και καταστροφικό έχουμε δει στην Ελλάδα,για χάρη της κουβέντας.Και καταλαβαίνω πως το θέμα ήταν να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μακρύτερα.Και φέρνεις τετράδα Άδωνη,Βορίδη,Μπάμπη και Μπογδάνο;Ας πιάσουμε το χορό κι ας πέσουμε απ'το γκρεμό να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα!

      Διαγραφή
  3. Μα αφού αυτοί που λες εκεί ήταν με τον Μητσοτάκη από πριν, γιατί η έκπληξη. Το ζήτημα είναι βαθύτερο έχω την αίσθηση. Μακάρι να ήταν το πρόβλημα αυτοί μόνο. Και δεν εννοώ μόνο αυτής της..ομάδας. Σκέψου αυτούς που κινούνται σε αυτά τα επίπεδα, λύνουν και δένουν δηλαδή, αλλά δεν τους βλέπουμε άρα δεν τους ξέρουμε. Αυτοί εδώ οι αστέρες τουλάχιστον είναι βιτρίνα, οι άλλοι όμως που δεν είναι τι γίνεται;
    Άστα παπα Κώστα, σε αυτόν τον χορό που λες βρισκόμαστε πολλά χρόνια, απλώς δεν το κατανοούμε απόλυτα. Το γιατί δεν είμαστε στον γκρεμό μην με ρωτάς. Ίσως έχεις εσύ κάποια απάντηση, παπάς είσαι κάτι θα ξέρεις περισσότερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μπάμπη δε θα το σχολιάσω καθόλου...είναι μια καλή αφορμή να οργισθώ ΚΑΙ να αμαρτήσω σε αντίδιαστολή με τους Ψαλμούς. Τώρα Μπογδάνος, Άδωνις και Βορίδης, οταν ανείξουν το στόμα τους, μπορούν να αρθρώσουν κα να στοιχειθετήσουν Λόγο, δομημένο με μέση, αρχή και τέλος...Δεν εξετάζω το προς τα που είναι στραμμένη η εξυπνάδα τους και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Στη χώρα μας όμως που ψηφίζουμε οχι βάση του τι θέλουμε αλλα βάση του ποιον Δεν θέλουμε άλλο....συγκρίνετε Μπογδάνο, Άδωνι και Βορίδη με τα γεμιστά της Φωτίου, τη Νοτοπούλου και το Καρανίκα...(οχι οτι δεν υπάρχουν Καρανίκες παντού, αλλά οταν ο ενας σου προβάλλει το Βορίδη που ξέρει να μιλήσει κι ο άλλος βάλει απένανρι του το Φίλη...ε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...