Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Φιλόθεος Φάρος:Η τέχνη της ζωής


Ακόμα κι αν γέρασε,παραμένει δυναμικός και απολαυστικός

7 σχόλια:

  1. Γεια σου Παπα-Κωστα μου! ο Νικος ο Παναγοπουλος ειμαι! Για πες μου σε παρακαλω το Πατερα Φαρο γιατι τον εχουν κατηγορησει για οικουμενιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά λέει αλήθειες που πονάνε.Αν και δεν βλέπω με καλό μάτι τους διαλόγους όπως γίνονται,οι αντι-οικουμενιστές με απωθούν και με το λόγο τους και με τις απόψεις για μια σειρά από θέματα.
      Ο Φάρος είναι ισχυρογνώμων και νευρικός,γράφει και κάποια πράγματα πιο "τραβηγμένα" αλλά αν είχα να διαλέξω ,θα διάλεγα αυτόν από τους πολύ "παραδοσιακούς".

      Διαγραφή
  2. παντως ειναι πολυ μορφωμενος και αρκετα ψαγμενος σε πολλα θεματα! θα ηθελα καποια στιγμη να τον γνωρισω απο κοντα! Λεγοντας για ¨τραβηγμενους΄΄ μου ερχεται στο μυαλο ο αειμνηστος Πατερας Αντωνης Αλεβιζοπουλος. Τον θεωρουσαν αυθεντια στα θεματα των Αιρεσεων ωστοσο δε ξερω αμα ηταν υπερβολικος σε καποια θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είχαν κατηγορήσει τον π.Αντώνιο για διάφορα πράγματα.Τα περισσότερα δημοσιεύματα,τότε,στις εφημερίδες,νομίζω ότι ήταν πληρωμένα από ομάδες αιρετικών.Ένα βιβλίο του που διάβασα,που περιείχε όλες τις αιρετικές ομάδες και αναιρούσε τις κακοδοξίες τους ,δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο.Ίσα ίσα,ούτε κατάρες ούτε άσχημους χαρακτηρισμούς περιείχε,ούτε μίσος έβγαζε.Α,έχω κι άλλο ένα που έχει γράψει και έχει τις διαφορές γιόγκα και νοεράς προσευχής.Εξαιρετικό.

      Διαγραφή
  3. ενδιαφερον! Ειχα ακουσει απο καποιον που τον ειχε γνωρισει απο κοντα οτι τον δολοφονησε η αιρεση της σαιεντολογιας. Εχεις ακουσει κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαβομάρες.Αρρώστησε και πέθανε ο άνθρωπος.Πολλοί χάρηκαν βέβαια τότε.

      Διαγραφή
  4. Αν θυμαμαι καλα κιολας ηταν απο τους πρωτους που ειχαν μιλησει για την υπαρξη της λευκης αδελφοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...