Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Δε καθόμαστε στ' αυγά μας λέω εγώ ;



Ο αέρας καθάρισε,τα νερά έγιναν κρυστάλλινα,τα ψάρια αυξήθηκαν,ο σεισμικός θόρυβος μειώθηκε(ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι αυτό το τελευταίο),τα πουλάκια κελαηδάνε,οι μελισσούλες βουίζουν...Κατά τ'άλλα ο καημός μας είναι να επιστρέψουμε στην πρότερη κανονικότητά μας...για να τα ξαναχαλάσουμε όσα διορθώθηκαν...

2 σχόλια:

  1. Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο να γίνουν όλα όπως πρέπει έτσι; Λίγες βδομάδες αποχή και η γη ξανάνιωσε, τα ζώα ανάσαναν.
    Τώρα κάτι οικολογικοαριοστεροεπαναστατικοακτιβιστικές οργανώσεις που ..πονούσαν για το περιβάλλον και τον άνθρωπο τι αντικείμενο θα βρουν να δω. Αν και αυτοί για τα φράγκα είναι ικανοί για όλα. Βέβαια τώρα το προηγούμενο υπάρχει, μια γρίππη ή υποψία γρίππης στο μέλλον καταλαβαίνεις τι θα φέρει πάλι.
    Τελικά όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν και μια συνωμοσία του ζωικού βασιλείου, μετα απο αυτά που τραβάνε απο τον άνθρωπο μπορεί να έφτασαν στο αμήν. Άλλωστε αυτά δεν έχουν πέσει σε κανένα προπατορικό αμάρτημα οπότε θα μπορούσε ακόμα να έχουν συνεργαστεί με τα ανώτερα κλιμάκια, απο άνωθεν, ο θεός να τα λυπήθηκε και να έβαλε ένα χεράκι μαζί τους. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια, και ο άνθρωπος τιμωρείται και η φύση όλη ανακουφίζεται. Δίκαιο μου φαίνεται, άλλωστε θεός είναι αυτός, ήμαρτον!
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι τιμωρείται,συνετίζεται...αν συνετιστεί δηλαδή που δεν το βλέπω...

      Διαγραφή

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...