Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Γάτα φονιάς στην Ιαπωνία

Ιαπωνία: Αδέσποτη γάτα ο κύριος ύποπτος για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης

cnn.gr

Μια αδέσποτη γάτα είναι ο κύριος ύποπτος για τον θάνατο μιας 82χρονης γυναίκας από την Ιαπωνία, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σπίτι της, από την κόρη της, όταν πήγε να την επισκεφτεί.
Η ηλικιωμένη φαίνεται ότι πέθανε από αιμορραγία, έχοντας 20 τραύματα στο πρόσωπο της, σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Ιαπωνίας.



Ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση, έκανε λόγο για τραύματα «πρωτοφανούς αγριότητας» και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.
«Όταν τη βρήκαμε, ολόκληρο το πρόσωπό της πάνω από το πιγούνι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί», ανέφερε η κόρη της άτυχης γυναίκας, Μαγιούκο Ματσουμότο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο σημάδι διάρρηξης στο σπίτι, ούτε ίχνη εισόδου ή εξόδου κάποιου προσώπου περίπου την ώρα που υπολόγισαν ότι έγινε η επίθεση. Μελετώντας πιο διεξοδικά την υπόθεση, κατέληξαν ότι οι πληγές της ηλικιωμένης έμοιαζαν πολύ με… γρατζουνιές γάτας.
Ξεκίνησαν να ερευνούν τις αδέσποτες γάτες της περιοχής και βρήκαν μικρή ποσότητα αίματος στα νύχια μιας γάτας, το οποίο πιθανότατα να είναι ανθρώπινο.
Η τελική απάντηση αναμένεται από το εγκληματολογικό εργαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...