Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Εξαρθρώθηκε πυρήνας του ΙΚ στη Γεωργία

Special operation completed in Tbilisi - Georgian special squad member dies from wound
georgianjournal.ge

Όπως αναφέρθηκε, ολοκληρώθηκε ειδική επιχείρηση στην οδό Gabriel Salosi, στην περιοχή Isani. Τρεις άνθρωποι τσετσενικής καταγωγής που πολιορκούνταν στο διαμέρισμα από την ειδική ομάδα της Γεωργίας ήταν μαχητές του ISIS. Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Γεωργίας. 

Η αναλύτρια Nino Burchuladze δήλωσε ότι ενημερώθηκε πως οι  τρεις Τσετσένοι ύποπτοι  ήταν πιθανότατα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που εισήλθαν παράνομα στη Γεωργία. 


Όπως ισχυρίζεται η Burchuladze, η ειδική επιχείρηση καθυστέρησε καθώς υπάρχουν αναφορές για τεράστια ποσότητα εκρηκτικών που βρίσκονταν στο διαμέρισμα. Δυστυχώς, το μέλος της ειδικής ομάδας που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης πέθανε στην κλινική Ingorokva. Ο γιατρός το ανακοίνωσε  στους δημοσιογράφους . 

«Ο πληγωμένος άντρας της ειδικής ομάδας της Γεωργίας τραυματίστηκε  θανάσιμα », επεσήμανε ο γιατρός. Ο νεκρός ήταν 41 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...