Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

"Μέρες της Artsakh" στη Γαλλία

panorama.am

Οι Ημέρες της Artsakh διεξάγονται στην Ευρώπη για πρώτη φορά, και αυτό είναι λόγος διπλής ευθύνης και πολύ μεγαλύτερων προσδοκιών, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Artsakh(Ναγκόρνο-Καραμπάχ) Μπακό Σαχακιάν τη Δευτέρα σε επίσημη εκδήλωση που οργανώθηκε σε σχέση με την έναρξη των Ημερών της Artsakh στη Γαλλία.

"Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί  θα διεξαχθούν στο κατάλληλο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε συμπατριώτες με πατριωτισμό  και αληθινούς φίλους που θα υποστηρίξουν την επιτυχή εφαρμογή όλων των πρωτοβουλιών ", τόνισε ο πρόεδρος της Artsakh στην ομιλία του, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του γραφείου του προέδρου της Artsakh. 


Ο Μπακά Σαχακιάν εξέφρασε την ελπίδα ότι η οργάνωση των Ημερών της Artsakh στη Γαλλία θα συμβάλει σημαντικά στην επέκταση της συνεργασίας της Artsakh με τη Γαλλία, εισάγοντας τη χώρα ας, την ιστορία, τον πολιτισμό, την οικονομία και άλλους τομείς στις γαλλικές και ευρωπαϊκές κοινωνίες προσθέτοντας ότι η εταιρική τριάδα  Αρμενία-Artsakh-Διασπορά είναι η βάση όλων των επιτευγμάτων μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Sahakyan παρέδωσε το μετάλλιο "Ευγνωμοσύνης" στον Έκτακτο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στη Γαλλία Vigen Chitechyan τονίζοντας τη σταθερή του υποστήριξη στην Artsakh και τη συμμετοχή στην υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων στη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...