Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η αυτοκτονία-ανοησία ενός λαού...

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι πολιτικοί της ούτε ο δημόσιος τομέας ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι παπάδες ούτε αν η κυβέρνηση είναι αριστερή ή δεξιά.Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι ενώ βρίσκεται περικυκλωμένοι από εχθρικά κράτη με πληθυσμούς σε άνθηση(Τουρκία,Αλβανία)οι Έλληνες επέλεξαν να αυτοκτονήσουν δημογραφικά,μη γεννώντας,ακολουθώντας τα πρότυπα των Δυτικών που τους θαμπώνουν τόσο.Η Τουρκία αυξάνει συνεχώς τον πληθυσμό της,όπως και η Αλβανία,ενώ η Ελλάδα συνεχώς συρρικνώνεται πληθυσμιακά.Από πολλά πράγματα μπορεί να σε σώσει κάποιος άλλος,από την ανοησία σου όμως,δε σε σώζει κανείς. 

4 σχόλια:

  1. Εσύ παπά μου, πόσα παιδάκια έχεις γιάλα γιάλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσα βέβαια να μην έχω και κανένα και να μην αλλάζει κάτι στην ουσία της ανάρτησης.Γιατί δεν έχει σημασία πόσα παιδιά έχεις αλλά πόσα έχεις επιλέξει να έχεις.Δεν μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι ένα ζευγάρι που έχει ένα παιδί γιατί για τον Α ή Β λόγο δεν μπόρεσε να κάνει άλλο,με το ζευγάρι που έκανε ένα,και "έριξε" άλλα τρία,για να έχει την άνεση να αλλάζει κινητά,αυτοκίνητα,να πηγαίνει ταξιδάκια,να κάνει "μεγάλη" ζωή κλπ.Ή επειδή απλά ακολουθεί μια μόδα.Και η δεύτερη περίπτωση χαρακτηρίζει τις επιλογές των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...