Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Σπάσιμο όταν πρέπει



"Σκότωσε την κόρη μου με άνανδρο τρόπο. Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη", είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Σέβομαι το πένθος των γονιών της κοπέλας και δεν ήθελα ν αεπανέλθω σε αυτό το θέμα αλλά υποπίπτουν πάλι στο ίδιο λάθος. Δεν θα είχε κανένα νόημα να του σπάσει το κεφάλι τώρα. Όταν η κοπέλα ήταν 14αρων και την πήγαινε βόλτα με το ελικόπτερο ή όταν πήρε τα μούτρα του να τη ζητήσει σε γάμο στα 17 της έπρεπε να του το σπάσει. 

Και για να ξέρουμε για τι μιλάμε, άντρας γύρω στα 30 που παντρεύεται κοπέλα κάτω από τα 20, το κάνει για να της "πλάσει τον χαρακτήρα όπως θέλει", όπως λένε με καμάρι κάτι τέτοιοι σε προσωπικές συζητήσεις. Σε τέτοιον τύπο δε δίνει το παιδί σου. Το πόδι σου στην οδοντοστοιχία του του δίνεις.

2 σχόλια:

  1. δυστυχως ακομη και εαν του ειχε σπασει κυριολεκτικα το κεφαλι οταν πηγε να τη ζητησει σε γαμο το μονο που θα καταφερνε θα ηταν να σωσει μονο στη δεδομενη χρονικη στιγμη τη κορη του και να μπει εκεινος στη φυλακη αντι για το πιλοτο! Ακομη και τωρα να του το εσπαγε οντως δε θα αλλαζε κατι! Χωρις να θελω να γινω κακος εκ των προτερων δινουν οι γονεις τις ευλογιες τους για τετοιους γαμους γιατι αξιολογουν τους ανθρωπους με λανθασμενα κριτηρια! Τελικα δυστυχως στη σημερινη εποχη δε παιζει ρολο για καποιους ουτε η διαφορα της ηλικιας ουτε ο χαρακτηρας των ανθρωπων αλλα παιζουν ρολο αλλα "προτερηματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, βέβαια! Αν ήταν κανένας μεροκαματιαρης αντί για πιλότος ελικοπτέρου θα τον είχαν ξαποστειλει.

      Διαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...