Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ευρωόραμα αρίστων

 


Τώρα, αυτό πέρασε λίγο στα ψιλά, φρόντισαν οι πάντα αποκαλυπτικοί δημοσιογράφοι γι' αυτό, αλλά είναι ενδεικτικό του πως λειτουργεί η παρούσα κυβέρνηση. Στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στείλαμε έναν πιτσιρίκο ο οποίος πάτωσε. Ουδέν μεμπτόν μέχρις εδώ αφού ο πιτσιρίκος μπορεί να αγχώθηκε, το τραγούδι να ήταν καλό αλλά όχι κατάλληλο για τον διαγωνισμό, κάποιος να υπερεκτίμησε το ταλέντο του μικρού, οι άλλες χώρες να συνωμότησαν και πάλι κατά του ελληνισμού και του αδάμαστου πνεύματός μας και άλλα πολλά που μπορεί να συνέβησαν για να μην πάει καλά η συμμετοχή. Κάνοντας ένα μικρό ψάξιμο βέβαια, βλέπει κανείς πως υπάρχει μια διάσημη θεία από πίσω, φωτογράφος. Η οποία έχει ένα διάσημο μπαμπά εφοπλιστή. Κάτι που δεν πολυακούστηκε. Τώρα δε λέω πως αυτοί όλοι έβαλαν το χέρι τους αλλά και μόνο το όνομά τους φαντάζομαι έδωσε μια ώθηση στα πράγματα. Και αν αυτά γίνονται σε κάτι τόσο ασήμαντο όσο το πανηγύρι της Eurovision φανταστείτε τι γίνεται παραπέρα. Επειδή βασικό σύνθημα της κυβέρνησης ήταν αυτό με τους αρίστους, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο και επιζήμιο για μια κοινωνία από την εξύψωση και το χάιδεμα των μετρίων, αναρωτιέμαι αν είναι αυτός ο τρόπος που εννοούν τους αρίστους στην κυβέρνηση γενικά. Δηλαδή αν μιλάμε για αρίστους στην καταγωγή και τις συγγένειες και όχι στην αξία. 

ΥΓ. Ελπίζω να διαβάσουν το παραπάνω στο ΣΥΡΙΖΑ και να μου δώσουν μια θέση στον προγραμματισμό του κόμματος. Ή έστω στο ΠΑΣΟΚ κι εκεί πηγαίνω, δεν έχω πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...