Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

PRIMAL MOVEMENT FITNESS: Bodyweight & Core Workout (Follow Along)

 


5 σχόλια:

  1. Βλεπω ενεκα της γιογκα το "εχουν" καλα οι ινδοι το θεμα της ανοργανης γυμναστικης. Πλακα πλακα εαν αφαιρεσεις απο τη γιογκα το θρησκευτικο της κομματι μπορει να παρεις καλα στοιχεια εαν εχεις διακριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το "σύστημα" γυμναστικής έχει λιγότερη σχέση με τη γιόγκα απ' όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ο πρώτος που το παρουσίασε αυτό το κόλπο, είχε γνώση της ρωσικής πολεμικής τέχνης και της capoeira.

      Διαγραφή
    2. Ποιας ρωσικης πολεμικης τεχνης? Του Systema η του Sambo?

      Διαγραφή
  2. Λεγοντας για ριζες δεντρου χτες που μιλαγαμε για το σπορεα θυμηθηκα τη σειρα Cobra Kai κααι τη σειρα ταινιων Karate kid. Θυμηθηκα τη φραση του Μιγιαγκι στο Ντανιελ που του ελεγε εαν θυμαμαι σωστα οτι εχει καλες ριζες σα το δεντρο Bonzai. Παρεπιπτοντως αυτος που εκανε τον stuntman-διπλο ρολο του κυριου Μιγιαγκι στη θεση του Πατ Μοριτα ηταν ο Fumio sensei ο οποιος ηταν η ειναι εφωσον ειναι ζωντανος δασκαλος του Shito-ryu Καρατε και ειχε μαθητευσει κιολας εαν θυμαμαι σωστα διπλα στο Fujita Seiko ο οποιος ηταν ο τελευταιος soke του Koga-ryu ninjutsu. Νομιζω οτι το shito-ryu καρατε εχει και επιρροες απο το koga-ryu ninjutsu. Πλακα-πλακα Παπα-Κωστα θα μπορουσες να κανεις και καποιο βιντεο σχετικα με το Fujita Seiko και τις επιρροες του koga-ryu ninjutsu στο shito-ryu καρατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο φως της Ανάστασης

  H αλήθεια είναι πως είχα γράψει άλλο κείμενο για την Ανάσταση αρχικά. Τρεις, τέσσερις παραγράφους. Μα μου φάνηκε υπερβολικό να γράψω πολλά...