Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Η ανακάλυψη(;) της Κιβωτού του Νώε

 


https://strangepress.gr/2021/12/30/brethike-pragmati-i-kibotos-tou-noe-to-1956/

Ένας Γάλλος εξερευνητής, ο Fernand Navarra, δήλωσε τον Απρίλιο του 1956 ότι ανακάλυψε τη βιβλική Κιβωτό του Νώε πάνω στο όρος Αραράτ.


 Ο εν λόγω εξερευνητής είχε ηγηθεί τεσσάρων αποστολών επί του όρους Αραράτ, εκ των οποίων η τελευταία είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι, εκείνο δηλαδή του 1955.


Τότε, επέτυχε να εντοπίσει τον σκελετό ενός πανάρχαιου πλοίου, ο οποίος, όπως διαβεβαίωνε, ανήκε στη βιβλική Κιβωτό του Νώε.


Για ένα διάστημα, τήρησε απόλυτη σιγή σχετικά με τη συγκλονιστική του αυτή ανακάλυψη, καθώς ήθελε πρώτα να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της αναλυτικής εξέτασης των τεμαχίων ξύλου, τα οποία είχε φέρει μαζί του από το όρος και τα είχε υποβάλει προς εξέταση σε ειδικά δικαστήρια.


Σύμφωνα με τα επιστημονικά πορίσματα που έλαβε από διάφορους φορείς, εξακριβώθηκε πως η συγκεκριμένη ξυλεία είχε ηλικία μεγαλύτερη των πέντε χιλιάδων ετών.


Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 03/04/1956…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...