Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Όλα καλά



Ναι, προφανώς και ευθύνεται η αστυνομία για το αδιανόητο χθεσινό περιστατικό με την επιδρομή των Ούννων του Ζάγκρεμπ. Ολόκληρη χώρα διέσχισαν για να συναντηθούν με ντόπια κατακάθια και να πάνε να επιτεθούν σε οπαδούς της ΑΕΚ με τραγική κατάληξη τον θάνατο ενός ανθρώπου. Αλλά η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη ούτε για την αστυνομία; Όπως δεν είχε για το σιδηροδρομικό ατύχημα,  για τις φωτιές, για την ακρίβεια, για τις ξαπλώστρες που έγιναν περισσότερες από τα ψάρια, ούτε για τίποτα κακό από αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα με άλλη κυβέρνηση. Ίσως τότε με Σημίτη και Ίμια-Οτσαλάν που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι όλα έγιναν καλά αλλά και πάλι όχι σε τέτοια έκταση και όχι με τέτοια ομοθυμία από το σύνολο των ΜΜΕ. Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο προηγούμενο πλήρους απουσίας κριτικής προς μια κυβέρνηση. Και δε λέω για τη κριτική που θα ασκήσει η Αυγή ή ο Βαξεβάνης, που είναι καθαρά οπαδικού τύπου. Μιλάω για κριτική εποικοδομητική που στο κάτω κάτω θα βοηθήσει και την ίδια η κυβέρνηση να διορθωθεί αν θέλει.  Άλλες κυβερνήσεις σταυρώθηκαν για πολύ λιγότερα. Τι να πω. Ελπίζω κάποια στιγμή η δημοσιογραφία να βρει το κουράγιο να αποκαταστήσει έστω ένα μικρό μέρος της τιμής που κάποτε(ίσως να ) είχε.

ΥΓ. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και αυτή η γελοιότητα με τις διακοπές των υπουργών. Όχι, δεν έχουν δικαίωμα όλοι αυτοί όλο τον Αύγουστο να φεύγουν και τα υπουργεία να υπολειτουργούν. Ο κόσμος μπορεί να πηγαίνει διακοπές, η χώρα όμως όχι. Αν δεν τους αρέσει να πάνε να δουλέψουν 8ωρο με 800 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πορεία

  Είναι εύκολο να είσαι δούλος. Ο δούλος δεν κάνει επιλογές, δεν έχει ευθύνες και δε χρειάζεται να καταλάβει τι λέει ο αφέντης του. Το εκτελ...