Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Η ανέγερση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του παράπλευρου Πνευματικού Κέντρου στην πόλη Jeonju

 


https://www.orthodoxianewsagency.gr/patriarxeia/oikomeniko_patriarxio/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af/oloklirothike-i-anegersi-tou-naou-sto-jeonju/

Την ολοκλήρωση ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του παράπλευρου Πνευματικού Κέντρου στην πόλη Jeonju ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Κορέας. 

Η κατασκευαστική Εταιρεία E-ECO Construction θα παραδώσει το έργο στις 26 Απριλίου και η πρώτη Θεία Λειτουργία στον νέο ναό θα τελεστεί την 1η Μαΐου.

“Την ώρα αυτή με την σκέψη και την καρδιά μας επικοινωνούμε νοερώς με όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του έργου και τους εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και την μεγάλη μας ευγνωμοσύνη για την προσφορά τους”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη.

Ωστόσο, επειδή η εξόφληση του έργου δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί όσους το επιθυμούν να συνεισφέρουν:  

“Το έργο ολοκληρώθηκε αλλά η εξόφλησή του δεν έγινε ακόμη. Χρωστούμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Γι᾽ αυτό τον λόγο παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καταθέσει την εισφορά του στον τραπεζικό λογαριασμό της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας:

SWIFT CODE: HVBKKRSEXXX

BANK NAME: WOORI BANK

BANK ADDRESS: World Cup Buk RO 60 Gil 17, Seoul, South Korea

ACCOUNT NUMBER: 077-043247-13-601

BENEFICIARY: Orthodox Metropolis of Korea

METROPOLIS ADDRESS: 43, Mapodaero 18-gil, Mapo-gu, Seoul, Korea”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...