Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Σόουμπιζζζζ!!!

 


Πραγματικά ορισμένες φορές νομίζω πως όλη η ομορφιά της ζωής κυλάει δίπλα σαν το γάργαρο ποταμάκι στο ποίημα του Βέγγου στη γνωστή ταινία κι εγώ δεν παίρνω χαμπάρι. Αλλά επειδή ο Θεός είναι δίκαιος και οικτίρμων μου δίνει κάπου κάπου ευκαιρίες ώστε να βλέπω μέσα από διαδικτυακές χαραμάδες αυτή τη θεσπέσια ομορφιά, τη γεμάτη ίντριγκα και γκλάμουρ. 

Καθώς λοιπόν κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου, ένα σουρεάλ όνειρο στάθηκε αφορμή και αιτία να πεταχτώ από τον ύπνο μου. Αφού χρειάστηκα λίγες στιγμές να συνέλθω, άνοιξα το κινητό μπήκα σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και αφού προσπέρασα κάτι βαρετές ειδήσεις για πολέμους σε κάτι ανατολικές χώρες, εκλογές σε κάτι Πολιτείες, οικονομικές μπούρδες για τη δική μας χώρα, εγκλήματα και λοιπές ανοησίες πέτυχα μια σειρά ειδήσεων από το χώρο της showbiz! Πραγματικά τέτοια συγκίνηση ούτε το Πάσχα με το Άγιο Φως δεν έχω νιώσει! Τι ωραία πράγματα είναι αυτά. Λοιπόν, δε θα βάλω ονόματα γιατί πιάνουν πολύ χώρο και τα ξεχνάω αλλά θα είμαι όσο περιγραφικός γίνεται.

Ξεκίνησα με μια ξανθιά τύπισσα η οποία είπε πως δε βγαίνει με ηλικιωμένους και παντρεμένους, προφανής σπόντα για μια άλλη ξανθιά η οποία παντρεύτηκε τον πρώην της πρώτης ξανθιάς, η οποία αν και έλεγε πως τον έχει ξεπεράσει, τελικά όπως φαίνεται δεν το έχει κάνει. Από την άλλη η δεύτερη ξανθιά της υπόθεσης τσακώθηκε με μια άλλη δημοσιογράφο πρωινομεσημεριανής εκπομπής η οποία την κατηγόρησε(η τρίτη ξανθιά, ξανθούλα είναι κι αυτή) πως τα είχε με έναν καναλάρχη και τον έβαζε να απολύει κόσμο. Η δεύτερη ξανθιά- δεν ξέρω αν με παρακολουθείτε- απάντησε στη τρίτη ξανθιά πως δεν έπρεπε να μιλάει γιατί εκείνη πήγαινε στη κολλητή της, κόρη του καναλάρχη και της έλεγε να πιάσει τον μπαμπά της και να τους πει να απολύσει και όσους δε γούσταρε η τρίτη ξανθιά. Τελικά σε αυτό το κανάλι ποιος έμεινε δε ξέρω. Κάπου εκεί ανακατεύτηκε και μια καστανή παρουσιάστρια αλλά δε κατάλαβα ακριβώς αν εμπλέκεται ή απλά σχολίαζε τα δραματικά αυτά γεγονότα. Εν συνεχεία(σημείωση: η παράγραφος αυτή διαβάζεται με μια ανάσα η ακόμα καλύτερα χωρίς) μια άλλη παρουσιάστρια τα πήρε που ένας κριτής του ριάλιτι που βγάζει μοντέλα είπε σε μια εκπομπή που τη κάνει ένα τύπος χωρίς μαλλιά καθόλου πως εκτός από κριτής ριάλιτυ θέλει να γίνει και διπλωμάτης γιατί στον ελεύθερο χρόνο του του αρέσει η διπλωματία και ο καραφλός παρουσιαστής την είπε στην έξαλλη παρουσιάστρια σε στυλ: "άσε μας καημένη, το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξινίζει, θα πούμε και μια μ...κια παραπάνω φού μας ακούνε οι μα...ες". Οφείλω να ομολογήσω πως αυτός μου άρεσε κάπως. Αλλά το συγκλονιστικότερο είναι πως ένα ζευγάρι(αυτός με τα τατουάζ που έκοβε βόλτες σε όλο τον κόσμο και η γυναίκα του που μου φάνηκε κάπως στριμμένη από τη φωτογραφία, αλλά όμορφη οπότε τη συγχωρούμε) συμμετείχε σε ένα παιχνίδι που τρέχουν σε ασιατικές χώρες και πρήζουν τ' αρ...συκώτια των ντόπιων με τις βλακείες τους με ένα άλλο ζευγάρι(αυτοί έχουν κάτι παράξενα ονόματα, ο ένας μου φάνηκε πως είναι Κύπριος, η άλλη τι να πω, άσε δε λέω τίποτα)αλλά δε δεχτήκαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Και αυτό το δεύτερο ζευγάρι το φέρει πολύ βαρέως απ' ό,τι κατάλαβα αφού σου λέει -και δικαιολογημένα- γίνεσαι ρεζίλι σε όλη την Ασία, τι σε πειράζει να  βγεις φωτογραφία με μας που προφανώς μας θεωρείς ρεζίληδες; Να πω για την ιστορία πως το σνομπ ζευγάρι μου φαίνεται πιο κουλ από το άλλο ζευγάρι που είναι λίγο Ελλάς Ελλάς τσιφτετελάς, λίγο νεοπλουτίδηδες, λίγο καράβλαχοι, δε ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, είπα να κρατηθώ πιο πάνω αλλά δεν τα κατάφερα τελικά. Πάντως οι σνομπ ήταν αγενείς, αυτό οφείλω να το ομολογήσω. Τέλος παραγράφου.

Έτσι λοιπόν ξεπέρασα το ξύπνημα από τον εφιάλτη που πια δε θυμάμαι και πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα αφού και την ώρα που τα γράφω αυτά γελάω. Και το πιο αξιοθαύμαστο ότι δε μου πήρε πάνω από δέκα(10) λεπτά να τα διαβάσω όλα αυτά. Και μου έμεινε μια απορία. Όλοι αυτοί ζούνε στην ίδια χώρα με εμένα; Γουστάρω Ελλαδάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...