Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Στα πεταχτά



 - Η διαχείριση του εμβολιασμού είναι πραγματικά τραγική. Με αποκορύφωμα τη χθεσινή απόφαση για το Astra Zeneca. Η οποία θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε δημιουργηθεί το θέμα με την παράδοση των δόσεων ή με τις σχέσεις εταιρειών - κυβερνήσεων. Για να μη θυμηθώ αυτό το απαίσιο που λένε :"τα οφέλη των εμβολίων είναι περισσότερα από τους κινδύνους". Δε μιλάμε για μαθηματικά. Δε μιλάμε για αριθμούς. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Και μία είναι μεγάλος αριθμός. Καταλαβαίνετε κύριοι και κυρίες επιστήμονες; Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε με τους κοινούς θνητούς μη μιλάτε καθόλου.

- Η 24ωρη απεργία μετατράπηκε σε στάση εργασίας υπό την πίεση του κόσμου και των γονιών και μαθητών που δίνουν πανελλήνιες. Κάποιες μέρες πριν είχαμε την έντονη αντίδραση ταξιδιωτών σε μια απεργία στα καράβια. Η κοινωνία είναι κουρασμένη και δεν αντέχει το role playing των συνδικαλιστών που μέχρι σήμερα απλά το ανεχόταν.

- Θα περάσουμε πολύ ωραίο καλοκαίρι μας είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν. Για το χειμώνα όμως, κουβέντα...

- Όταν διαβάζω σχόλια και άρθρα σε εκκλησιαστικά ιστολόγια πραγματικά θέλω να πάρω ένα ξυραφάκι και να ξυρίσω μέχρι και τα πόδια μου!

- Όταν είναι νέος ο Έλληνας ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο. όταν μεγαλώσει ονειρεύεται να αλλάξει αυτοκίνητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...