Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ιοβόλος


- Με τις τόσες βλακείες που διαβάζω στις εκκλησιαστικές-ορθόδοξες ιστοσελίδες, πλέον διαβάζω μόνο αθλητικά. Τουλάχιστον εκεί διαβάζω γελοία κείμενα-σχόλια για γελοία θέματα.

- Το αξιοπερίεργο δεν είναι οι σαχλαμάρες που είπε ο Καμένος για τη θεραπεία του Αρχιεπισκόπου. Το αξιοπερίεργο είναι πως αυτός διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Αμύνης

-Εντάξει, μεγάλος παίκτης ο Ντιέγκο αλλά ως εκεί. Τίποτα παραπάνω. Αυτή ασυγκράτητη τάση να θεοποιούμε βρε παιδί μου. Αλήθεια, κορωνοϊος κολλάει μόνο στις κηδείες ιεραρχών; Στων ποδοσφαιριστών όχι; Γιατί ενώ στις περιπτώσεις των δύο Σέρβων Αρχιερέων μας πρήξανε τα ΜΜΕ για τα μέτρα που δεν τηρούσαν οι Σέρβοι, για τη κοσμοσυρροή στην Αργεντινή δε διάβασα κάτι.

-Είναι πολύ εύκολο ο κάθε διαταραγμένος να έχει ένα όπλο σπίτι του και να το σηκώσει και να σκοτώσει τη σύζυγό του ή τον γείτονά του. Και θα φτάσουμε, να το θυμηθείτε, κάποια μέρα να το θεωρούμε και φυσικό...

-Για το μόνο που είμαι ευχαριστημένος είναι που τελικά δεν έγινα δημοσιογράφος. Διέσωσα κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας. Γιατί να είσαι απλά φορέας των όσων σου υπαγορεύουν δεν το λες και λειτούργημα. Ούτε καν επάγγελμα. Αλλιώς λέγεται.

-Για το Νοέμβριο κλείσαμε αρχικά αλλά κάτι μου λέει πως χωρίς sms θα ξαναβγούμε με κοντομάνικο και βερμούδες.

-Είναι τρομερή η ανάγκη για προβολή που έχουν κάποιοι. Τι δίψα για αρχηγία είναι αυτή. Τι να πω βρε παιδί μου. Τόσοι πολλοί ηγέτες σε αυτή τη χώρα και ταυτόχρονα τόσοι λίγοι πρόθυμοι να αναλάβουν ευθύνες για ο,τιδήποτε. Καταπληκτικό δεν είναι; Δεν είναι.


2 σχόλια:

  1. 1) Συνεχίζω να τσεκάρω το γράφουν απλά προς επιβεβαίωση ότι καλά κάνω και τους έχω απαξιώσει πλήρως. Όταν βγει το ρημαδιακό το εμβόλιο θα ζήσουμε στιγμές επικής αρθρογραφίας.

    2) Αξιοπερίεργο πως και δεν επανήλθε στο μητρικό κόμμα ακόμα ο Πάνος. Τέτοιοι φελλοί δεν είναι για να πηγαίνουν χαμένοι.

    3) Παντού κολλάει αλλά παραδεχόμαστε ότι κολλάει εκεί που μας συμφέρει μόνο. Βέβαια στην Αργεντινή η καθημερινότητα εξακολουθεί να είναι τόσο χάλια που ο κορονοϊός δεν είναι το νο1 θέμα ενασχόλησης τους.
    Στην κηδεία του Σέρβου ιεράρχη κάπου το παρακάνανε με το ανοιχτό φερετρο και τους ασπασμούς.

    4) Μαζεμένες δολοφονίες είτε από κυνηγετικά όπλα είτε από υπηρεσιακά που "εκπυρσοκροτούν". Κ μ'αρέσει που κάποιοι θέλουν κ ελεύθερη οπλοκατοχή στην Ελλάδα.

    5) Σέβομαι την σελίδα, θα αφήσω απλά ένα "ΑΡΔ" και δεν θα επεκταθώ.

    6) Αν τυχόν ανοίξουν μπαρ και καφέ εν μέσω Χριστουγέννων, το νωρίτερο Ιούνιο θα ξαναβγούμε, αυτό είναι σίγουρο.

    7) Βρίσκουν και τα κάνουν και καλά κάνουν. Καμία ελπίδα στο πολιτικό στερέωμα. (Deso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ανοίξει η εστίαση, πάμε χαμένοι. Δηλαδή μπαρ και κλαμπς κυρίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ασ' τον να κάνει ό,τι θέλει, άντρας είναι

Κάθε φορά που ακούω -και είναι πολλές οι φορές αυτές- μια μάνα να λέει: "άσ'το το παιδί να κάνει ότι θέλει, άντρας είναι" για ...