Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Επανάσταση κάτω των εκατό ευρώ

 


Είναι πραγματικά αστείο να ακούς πως τριπλασιάστηκαν ή τετραπλασιάστηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό των άνω των 60 χρονών. Δηλαδή αυτοί που μέχρι χθες δεν έκαναν το εμβόλιο επειδή φοβόνταν για τη ζωή τους, γιατί δεν ήθελαν να τους βάλουν τσιπάκι που θα τους συνδέει στα 5G, γιατί ήθελαν να ζήσουν ελεύθεροι και όποια άλλη δικαιολογία είχαν στο μυαλό τους, μόλις κινδύνευσε να τσούξει η τσέπη τους κατά 100 ευρώ το μήνα, τα ξεχάσανε όλα. Τόσο τιμολογούν τη ζωή, την ελευθερία και τις ιδέες τους. Και τόσο εύκολα έκαναν την επιλογή τους. Ή δεν πίστευαν αυτά που έλεγαν. Οπότε σε τι αντιστέκονταν τόσο καιρό; Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα βλέπουμε τέτοιου είδους "αντιστάσεις" και "επαναστάσεις". Αλλά πάντα με εκπλήσσει αυτός ο πλήρης αμοραλισμός.

3 σχόλια:

  1. Αυτο που λες για τη κοστολογηση της ανθρωπινης ζωης και μαλιστα με τετοιου ειδους ποσα ειναι μια τραγικη αληθεια! Δυστυχως περα απο οσους ισχυριζονται οτι ειναι επαναστατες προθυμοποιουνται να πανε να εμβολιαστουν και οσοι απλα δε γουσταρουν να τους κοτσαρουν το προστιμο! Οπως και να εχει το πραγμα ακομη και αυτο το μετρο προκαλεσε περαιτερω διχονια! Εαν θα κατσεις και δεις στο δρομο ανθρωπους να κατηγορουν αλλους ανθρωπους ως φοροφυγαδες να μη σου κανει εντυπωση! Δυστυχως ομως καποιοι "ξεχασαν" να ενημερωσουν τους πολιτες οτι οι χειροτεροι φοροφυγαδες ειναι οι ιδιοι οι πολιτικοι και οσοι τους χρηματοδοτουν τοσα χρονια! Βεβαια τωρα θα μου πει καποιος οτι ολα αυτα ειναι ψιλα γραμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ενημερώσουν σωστά τους πολίτες μετά θα τους "κόψουν" αυτούς από την ενημέρωση. Έτσι πάει το πράγμα...

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο τους "κόβουν" αλλά τους κυνηγάνε και από πάνω αν εκφέρουν διαφορετική άποψη από το επίσημο αφήγημα.
      Βέβαια, οι ίδιοι ως πρωταθλητές της ψευτιάς της κομπίνας και της κλεψιάς έχουν το ακαταλόγιστο το οποίο πάλι αυτοί το αποφάσισαν για τους εαυτούς τους.
      Π

      Διαγραφή

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...